24.07.2024
Новини в Україні
eye 757

ORA CHARITY MARKET: Христина Горняк запрошує на благодійну ярмарку

ORA CHARITY MARKET: Христина Горняк запрошує на благодійну ярмарку

28 липня інфлюенсерка та амбасадорка ГО «Землячки» Христина Горняк запрошує на благодійну ярмарку для всієї родини ORA CHARITY MARKET, яка відбудеться в Оранжереї, що на ВДНГ. 

Унікальні речі від українських брендів, які можна буде придбати, виступи відомих артистів, розваги та затишна атмосфера просто неба — це те, що чекає гостей благодійного заходу Христини Горняк. 

Усі виручені під час івенту кошти будуть передані на пошиття військової форми для жінок-захисниць, які невпинно борються за нашу країну. Забезпечення жінок в Силах Оборони жіночою військовою формою та спорядженням за анатомічними параметрами є базовою потребою комфортного виконання бойових задач, особливо на передових позиціях. Саме це спонукало Христину Горняк провести ORA CHARITY MARKET вдруге після початку повномасштабного вторгнення. Інфлюенсерка поділилася, що після особистих зустрічей із захисницями відчула потребу підтримати їх: 

"Жінки найкраще розуміють потреби одна одної. Зараз на фронті служить понад 67 000 жінок. Якісна форма – та, яка пошита з урахуванням анатомічних особливостей тіла та яка є вогнетривкою. Маємо подбати про наших захисниць, бо форма впливає на роботу дівчат на фронті», - розповіла Христина Горняк.

Пошиття форми та передачу жінкам-військовим забезпечить громадська організація «Землячки», з якою Христина співпрацює вже не вперше та є її амбасадоркою. 

«Ми живемо в часи, коли без підтримки один одного неможливо виграти цю війну. Благодійність – це не просто слова, це спосіб життя, де кожен ярмарок, подія та ведення бізнесу мають благодійну складову. Дякуємо кожному та кожній, хто  живе за цим принципом і розділяє з нами цінності взаємопідтримки та допомоги», – прокоментувала  співзасновниця ГО “Землячки” Ксенія Драганюк.

Відомо, що на ORA CHARITY MARKET заспівають талановитий співак Марко Квітка та молода виконавиця Уляна Ройс, а також особлива секретна гостя — відома співачка, пісні якої підкорили мільйони сердець українських слухачів. На ярмарку будуть представлені бренди з різноманітними та унікальними  товарами: від одягу до дитячих речей, від прикрас до предметів декору для дому.

“Запрошую вас на ORA CHARITY MARKET, щоб поєднати відпочинок і добру справу. Дозвольте своїй менталці вихідний у приємній атмосфері. Памʼятайте, що ми з вами — майбутнє нашої країни і нам її ще відбудовувати, тож бережімо себе. Атмосфера буде дійсно особлива, дуже чекаю усіх”, – запросила на захід Христина Горняк.

Приходь 28 липня о 12:00 на ORA CHARITY MARKET в Оранжерею на ВДНГ зі всією родиною та зроби свій внесок у підтримку жінок-захисниць, які стоять на захисті нашої країни.

Афіша благодійної ярмарки ORA CHARITY MARKET




Читати також


up