23.07.2024
Новини в Україні
eye 744

Співачка Diana Gloster виступила на Atlas United 2024

Співачка Diana Gloster виступила на Atlas United 2024

21 липня в Києві відбувся фестиваль української музики Atlas United 2024. Чимало молодих українських виконавців та досвідчених улюбленців вітчизняної сцени заспівали свої хіти на головному фестивалі країни, зокрема артистка Diana Gloster подарувала слухачам неймовірне шоу.

Diana Gloster – українська співачка та сонграйтерка, що вражає силою свого голосу, глибиною текстів та запалом хореографічної постановки. Власне, саме так і сталося під час виступу дівчини на сцені Muzvar під час Atlas United 2024, де натовп відвідувачів фестивалю встиг і потанцювати під грайливі треки “Кішкою” й “Так ніхто ще не кохав”, пройнятися лірикою пісень “Я у себе” та “Вітрила”. Спеціальним гостем співачки на сцені став виконавець Марко Квітка, що разом з Diana заспівав їх спільний трек “По воді”.

«У кожного артиста є багато творчих мрій, досягнення яких є важливою датою. Однією з моїх масштабних цілей був виступ на фестивалі Atlas, і ось зараз вона здійснилася. Для мене це не просто виступ – це результат багатьох років роботи над собою, над своєю музикою та творчістю в цілому. Тож зараз мене переповнює вдячність усім, хто причетний до здійснення цієї мрії: моїм близькій, моїй команді та, звісно, усім, хто слухає мої треки. Для мене це великий стимул та натхнення працювати ще більше», – поділилася Diana Gloster.

В не меншому захваті від виступу співачки та сонграйтерки Diana Gloster залишилися гості фестивалю, які ще, певно, довго наспівуватимуть пісні Diana. 

Читати також


up