05.09.2024
Новини в Україні
eye 301

Вересневі благодійні концерти «НаШапку»

Вересневі благодійні концерти «НаШапку»

Дорогі друзі! Запрошуємо вас на серію музичних подій в рамках благодійного проєкту "НаШапку". Кожна з них справжнє свято музики і єдності. Ці четвергові вечори сповнені неповторної атмосфери, коли кожна нота має особливу цінність. Тут царить відчуття свободи та єднання, що наповнюють енергією. На концертах #НаШапку ми не просто слухаємо музику — ми об'єднуємося заради спільної мети, допомагаючи тим, хто цього потребує. Приєднуйтесь до нас, щоб розділити разом ці неймовірні миті і почути: легендарний ансамбль Рідні Наспіви, Ділю, чудові  гурти МОВА та ЦіДвоє.

Чому варто долучитися:

  • Підтримати наших героїв: Кожна гривня наближає нас до перемоги! Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідних кісткових імплантів для поранених воїнів.
  • Стати частиною активної спільноти: Долучайтеся до небайдужих людей, які об'єднуються заради благородної мети.
  • Відкрити для себе  нових музикантів: На наших концертах ви насолодитесь виступами як знайомих улюблених артистів, так і дізнаєтесь про нові імена, що займуть достойне місце у вашому плейлисті.
  • Провести вечір в приємній компанії: затишний Pepper's Club стане чудовим місцем для відпочинку і спілкування.

У афіші:

5 вересня - ЦіДвоє (Ольга Акулова і Роман Коляда)

12 вересня - гурт МОВА

19 вересня - Діля (Едуард Приступа)

26 вересня - Рідні Наспіви

5 вересня - ЦіДвоє - Ольга Акулова (вокал) та Роман Коляда (клавішні)

Ви коли-небудь уявляли, як би звучали хіти світових зірок українською мовою? Ольга Акулова, відома своїми перекладами і неповторним вокалом, разом із Романом Колядою, майстром ліричного джазового фортепіано, представлять свою програму. Почуємо, як би звучали хіти Sting, Imagine Dragons, Christina Aguilera, Salvator Sobral, Lara Fabian, Ніно Катамадзе, якби вони були написані українською.

12 вересня - Гурт МОВА

Досліджуючи і виконуючи пісні української естради 1960–1980-х років, гурт МОВА представить програму з репертуару легендарного Тріо Маренич. "Чом ти не прийшов", "Вже сонце низенько", "Ой у гаю при Дунаю" та інші відомі пісні знову оживуть на сцені та  нагадають про величезну популярність українських народних пісень тих часів. У доробку Тріо Маренич є також авторські композиції, серед них на слова Тараса Шевченка, Дмитра Павличка, Вадима Крищенка й музику Олександра Злотника та Платона Майбороди. Наприкінці 1970-х Тріо Маренич збирали величезні зали, аж поки їм не заборонили виступати за межами Волинської області, у якій мешкали виконавці.

19 вересня - ДІЛЯ (Едуард Приступа)

Незмінний резидент концертів "НаШапку", ДІЛЯ, представить свій новий фортепіанний інструментальний альбом "Кольори" та абсолютно нову роботу на вірші Сковороди – "САД ПІСЕНЬ". 

ДІЛЯ - Едуард Приступа - український співак, композитор, аранжувальник, керівник стартап проєкту Аудіоказки Українською, екс вокаліст гурту ТНМК. 

26 вересня

Рідні наспіви

Минулого року ми ризикнули і запросили найкращих музикантів Київської філармонії заграти у проєкті НаШапку просто неба. О!!! Повірте, це був суцільний захват. Ми всі просто ошаленіли від майстерності, драйву та невимовної краси і… Вирішили повторити 26 вересня.” - розповідає Соня Сотник. 

"Рідні наспіви" — унікальний та універсальний колектив з насиченою історією. Заснований ще наприкінці 70-х років XX століття студентами-однодумцями, консультантом та "опікуном" яких до останніх років життя був Юрій Алексик, колектив "Рідні наспіви" об'їздив з гастролями  весь колишній Союз та багато країн Зарубіжжя.  Геніальні музиканти, які зберігають традиції академічної музики і кожну композицію перетворюють у діамант ансамблевого виконання. Вони розчулять, зачарують і вразять своєю віртуозністю. А ми будемо раді відкрити для  нашої публіки ще один український музичний скарб.

Вечір обіцяє бути сповнений емоцій та натхнення!

Долучайтеся до нас та підтримуйте благодійний проєкт "НаШапку" - разом ми робимо світ кращим!

Про проєкт

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт -  поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під  час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з  незвичайними лотами.

Проєкт «НаШапку»  був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики:  допомога ЗСУ, пораненим  та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ.  

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених.”  - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

Кинути #НаШапку віртуально можна просто зараз на сайті фонду СВОЇ: https://svoyi.org.ua/nashapku/

Дізнатися більше про проект:

FB: https://www.facebook.com/NaShapku

Telegram: https://t.me/nashapku

Справжні миті музичного натхнення – тут і зараз!



Читати також


up