02.09.2024
Новини в Україні
eye 419

Відкриття Симфонічного та Камерного сезонів в філармонії

Музичні перформанси в Дніпропетровській філармонії ім. Когана

Відкриття 86-го симфонічного сезону приховує в собі цілих два концерти!

14 вересня о 18:00. ВІДКРИТТЯ КАМЕРНОГО СЕЗОНУ.

Концертна програма присвячена Музиці Великої Британії, а проведе її відомий музикант та диригент з Києва – Андрій Рахманін.

У програмі: Х’юберт Перрі - Lady Radnor’s suite; Пітер Уорлок - Капріоль сюїта для струнних; Едвард Елгар - Серенада для струнного оркестру; Густав Холст - Сюїта Святого Павла для струнного оркестру. Концерт при мерехтливому світлі свічок, яке створює атмосферу затишку та спокою.

20 вересня о 18:00. ВІДКРИТТЯ СИМФОНІЧНОГО СЕЗОНУ

Диригент: Володимир Сіренко - народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. В 2004 р. був номінований на здобуття 47-ї премії GRAMMY. Соліст: відомий скрипаль з Києва, лауреат міжнародних конкурсів - Дмитро Ткаченко.

У програмі: Едвард Елгар - Концерт для скрипки з оркестром; Віталій Губаренко - Симфонія – балет “Зелені святки”; Левко Колодуб - Троїсті музики.

Ці концерти справжні чарівні дійства, які подарують слухачам незабутні враження, позитивний заряд, а також це унікальна можливість провести час з друзями та близькими, поділитися з ними своїми емоціями та створити нові незабутні спогади.

Читати також


up