28.08.2024
Новини в Україні
eye 646

Angela стане зірковою амбасадоркою України на Венеціанському кінофестивалі

Angela стане зірковою амбасадоркою України на Венеціанському кінофестивалі

Українські артисти продовжують підкорювати міжнародні ринки. Так, співачка, королева краси та громадська діячка Angela стане зірковою гостею одного з найпрестижніших та наймасштабніших фестивалів світу — Венеціанського міжнародного кінофестивалю.

Подія пройде з 28 серпня по 7 вересня та збере найяскравіших зірок кіно та музики зі всього світу. У цьому році наші кіномитці не представлені в основній конкурсній програмі, але представники нашої країни все ж таки будуть присутніми на заходах в межах конкурсу. Зірковою амбасадоркою України стала поп-зірка, міжнародна королева краси та громадська діячка Angela, яка буде знову нагадувати елітній спільноті про проблеми нашої країни. 

«Неймовірні новини отримала сьогодні. Мене запросили на один з найграндіозніших Гала Вечорів у Світі. У рамках 81-й Венеціанського кінофестивалю відбудеться Гала-вечеря amfAR у Венеції 1 вересня 2024 року. Це новий крок для мене та моєї творчості! Я дуже щаслива!», — написала співачка у своєму профілі в Іnstagram. 

Участь у заході в рамках Венеціанського кінофестивалю є не єдиною яскравою подією у житті зірки. Так, 28 серпня Angela виступить на масштабному благодійному заході у Києві — Nova Lounge Evening. Концерт відбудеться 28 серпня на одній з найчарівніших локаціях Києва — на терасі ТЦ «Гулівер». 

Головною ціллю івенту є допомога пацієнтам дитячого центру Охмадит, який зірка підтримує багато років: «Те, що переживають наші діти кожного дня, у кожному куточку країни — жахливо. Ми повинні не забувати про те, що відбувається не є нормою, хоча ми всі адаптувалися до умов постійних небезпек. В нашій країні проживають сотні тисяч дітей, які потребують якісної медичної та психологічної допомоги, яку не в силах надати держава, чи міжнародні інституції. Ця справа — у наших руках», — заявила артистка. 

Крім того, Angela готує до виходу новий сингл «Троянда», який вперше зазвучить саме на благодійному заході та вийде у широку ротацію вже восени.

Читати також


up