19.08.2024
Новини в Україні
eye 664

Alena Omargalieva зіграла свій перший сольний концерт у Києві

Alena Omargalieva зіграла свій перший сольний концерт у Києві

Підкорила своїм голосом та чуттєвістю — українська співачка Alena Omargalieva дала свій перший сольний концерт у Києві. 

Alena Omargalieva вперше вийшла на сцену з сольним шоу після 12-ти років у дуеті TamerlanAlena. З початку повномасштабного вторгнення чоловік та партнер по сцені співачки Тамерлан обрав військову справу, а Альона почала співати сольно. За 2 останніх роки артистка написала потужні хіти та створила нову програму, яку представила під час концерту у Києві. 

Публіка, яка складалася на 80% з молодих жінок зустріла співачку аплодисментами та не відпускала до самого «бісу». Вже з першого треку, яким був суперхіт «Подих вітру», що артистка недавно переклала українською, глядачі в залі танцювали. 

Перші слова, якими Альона звернулася до залу стали вітання з аудиторією та подяка захисникам, які були  серед запрошених гостей. Після цієї промови всі присутні встали та протягом декількох хвилин аплодували українським воїнам. 

Щоб виконати пісню «Кохай» Альона запросила на сцену Тамерлана, який в цей вечір був також глядачем в залі. Цей трек пара написала разом після початку повномасштабного вторгнення про всепереможну силу кохання. Тамерлан був небагатослівним, та зізнався, що скучив за сценою і навіть трохи розхвилювався. 

Після концерту співачка прокоментувала цей виступ так: 

“Мене часто запитують, чи буде Тамерлан знову співати, і я завжди кажу: 'Ні, поки триває війна'. Але в цей особливий для мене день чоловік погодився заспівати зі мною одну пісню. Його підтримка важлива для мене. Хоч тепер у мене є трішки більше місця на сцені, я все одно сумую за нашим гуртом.”

Після виступу Альона разом з Тамерланом запросили на сцену представника компанії «Ябко» Дмитро Наседкін, з яким разом передали чек у розмірі 200 000 грн для двох бригад Збройних сил України.  

Трек за треком співачка презентувала сольні пісні, що за короткий період творчого шляху знайшли своїх шанувальників. Денс-хіти: «Пригорни», «Зайвою», «Хочеш» пролунали у першій частині концерту, після чого артистка запросила на сцену молодого артиста Chekson, разом з яким виконала чуттєву пісню «Скільки ще». Ліричний настрій продовжили пісні «Боляче» в акомпанементі віртуозного саксофоніста та перша сольна пісня співачки «На краю», що підкорила серця мільйонів слухачів та яку в цей вечір усі співали в унісон. 

Фінальна частина шоу стала дійсно розривною: хіт за хітом звучали «Більше не буду», «Метелики», «Свята вода», «Покопокохай», «Малинове вино». А фінальним стало виконання народного хіта «Одна калина». Співачка сказала зі сцени, що це пісня, яка обʼєднує родини у всій нашій країні, тож сьогодні хоче, щоб вона обʼєднала усіх глядачів у залі, що і трапилося. 

У цей вечір Alena Omargalieva подарувала дві своїх премʼєри. Пісню «Мужчина» артистка присвятила усім українським чоловікам, а трек «Твоя» — своєму коханому чоловіку. Його співачка виконала в акустичній версії. 

Концерт закінчився виступом на біс з «Подихом вітру», який зібрав усіх під сценою. Серед гостей, які прийшли підтримати Alena Omargalieva можна було побачити: співачок ZLATA OGNEVICH, Анна Трінчер, Diana Gloster, МʼЯТА, артиста Максима Бородіна, телеведучу Лесю Нікітюк, YouTube-блогерів Славу Дьоміна та Богдана Беспалова,  медіа-менеджера Валерія Сасковця та багатьох інших. Також концерт відвідали батьки Альони та їхній з Тамерланом 10-річний син Тимур. 

Співачка Lida Lee стала запрошеною гостею концерту не тільки серед глядачів, а і на сцені: на запрошення Alena Omargalieva артистка виконала декілька своїх пісень перед початком шоу та подарувала гостям чудовий настрій та свою шалену енергію. 

Після завершення концерту Alena Omargalieva ще довгий час давала інтервʼю та фотографувалася з шанувальниками. Свій перший сольний концерт співачка прокоментувала наступним чином: 

“Після 24-го лютого починати спочатку було дуже страшно, але коли поруч є сім’я та близькі, які вірять у тебе, і коли відчувається підтримка від таких людей, як ви, мої слухачі, все стає можливим. Хочу подякувати всім, хто розділив зі мною ці емоції. Вийшло потанцювати та поностальгувати. Ця енергія, яку я відчула під час концерту — це те, що дає мені сили рухатися далі. І, звісно, величезне спасибі моєму чоловікові Тамерлану, який щодня вірить в мене і мої мрії, нашому синові Тимуру, який є моїм мотиватом та натхненням, і нашим військовим, завдяки яким цей концерт взагалі відбувся”.

Прослухати трек Alena Omargalieva «Подих вітру» можна на усіх музичних платформах.

Читати також


up