11.09.2024
Новини в Україні
eye 223

MÉLOVIN пояснив, чому його колеги помилково вважають його зверхнім

MÉLOVIN пояснив, чому його колеги помилково вважають його зверхнім

Співак MÉLOVIN у своєму Instagram завжди ділиться найсокровеннішим. Днями артист заговорив про наболіле. За словами MÉLOVIN, чимало його зіркових колег неодноразово ображалися на нього через нібито зверхність. Однак зʼясувалося, що за “небажанням” музиканта вітатися приховується дещо інше. 

“Деякі колеги ображаються через те, що я з ними не вітаюсь. Жаліються на це в пресі, ЗМІ це підіймають, і всі думають, що я такий жахливий… такий кончений. Ні, звісно, можливо, в якихось моментах я і кончений, але не в цьому і не цього разу. Я вирішив про це розповісти, тому що наважився виправити цю ситуацію. Тому давайте по черзі, почнемо з того, що я сліпий, просто сліпий, і я не бачу”, – відверто розповів у своєму Instagram MÉLOVIN.

Зараз артист активно займається відновленням зору. Позаду вже одна операція, яка допомогла йому виправити проблему, про яку MÉLOVIN знав більше 3-х років.

“Кілька років тому мені діагностували відшарування сітківки. Але я успішно забив на це. Потім зрозумів, що зір почав падати все більше і більше. Тому взявся за цю проблему і вже на шляху до її вирішення”, – поділився артист. 

Попереду у артиста ще одна операція, однак він запевняє – відкладати її у довгий ящик він не буде. 



Читати також


up