17.09.2024
Новини в Україні
eye 84

Команда чірлідерів «REDFOXES» створила власне реаліті

Команда чірлідерів «REDFOXES» створила власне реаліті

Тричі Олімпійська команда чірлідерів вирішила зробити подарунок усім вболівальникам — запустити реаліті-шоу про життя команди, перший сезон якого називається "REDFOXES in Paris". 

"Ми створили це шоу з метою показати закулісне реальне життя українських чірлідерок, які виступають і прославляють Україну у всьому світі", основний меседж проєкту.

Зйомки проекту відбулися  у французькому місті Трієль під час святкування Національного дня Франції, фіналу Євро 2024 та Олімпійських Ігор. Глядачі зможуть зануритися у захопливий світ професійної команди  чірлідерок, зазирнути у бекстейдж зйомки та побачити, як дівчата подорожують, тренуються, готуються до виступів та долають всі виклики, які постають перед ними в сучасних реаліях. Творці шоу хочуть показати, складності виживання спортивних команд в сьогодення. Особливо в умовах війни. 

Ведуча шоу — Олена Рожкова, засновниця чірлідінгу в Україні і Литві,  керівниця танцювальної команди RED FOXES:

«Для зйомок  першого сезону ми  зібрали фоксів  з Києва, Вільнюсу, Риги, Вроцлава, Берліну, Цюріху. Кожна учасниця нашої команди - це вже переможець, тому що наші дівчата  не тільки гарні і спортивні, а ще і мають долати багато випробувань, при тому завжди випромінювати Щастя та Любов!  Через свої «танці, що говорять» ми розповідаємо світові свої історії.  Для нас дуже відповідально виступати з українським  прапором та відчувати підтримку іноземних вболівальників».

Паула (м.Рига) учасниця колективу: 

«Особисто для мене найцікавішим було побачити, як група дівчат може створити команду, навіть якщо деякі з нас бачать одна одну вперше, і працювати над виступом такий короткий проміжок часу».

Аня Сівіріна, м.Київ:

"Найцікавішим було майже увесь час бути під пильним «прицілом» камер. Я пʼять разів до цього була у Парижі на змаганнях з чірлідінгу, але під час зйомок шоу перший раз побачила Ейфелеву вежу вночі і це були нереальні відчуття".

Продюсером проєкту стала Лілія Кіш.

“З командою REDFOXES я співпрацюю як продюсер вже більше 6 років. Ми робили сюжет про їх рекорд до “Книги рекордів України”, а також, підсвічували спортивні здобудки команди. У цей період я помітила потенціал їх керівниці — Лєни Рожкової. Вона — енергійна, мудра, з неповторною зовнішністю жінка, яка має грандіозні плани  на майбутнє своєї команди. Коли бачу таких унікальних людей, я завжди пропоную створити щось нове в телевізійному просторі. Ми планували відзняти схоже шоу в Україні, але через війну перший сезон перенесли у Париж. Саме ці пригоди будуть цікаві аудиторії завдяки гострому сюжету та гарному візуалу. Такого в нашій країні ще не було”, — ділиться Лілія Кіш.

Під час війни REDFOXES збирає дівчат, розкиданих по всьому світу. Деколи на тренування у команди є лише 3 години перед виступом, але вони здатні впоратися зі всіма викликами та своєю професійністю вражають місцевих глядачів. У шоу показані найголовніші цінності RED FOXES, які відрізнять їх серед інших: командний дух, професійність виконавців, краса і розум дівчат, лідерство під час криз.

Читати також


up