13.09.2024
Новини в Україні
eye 174

Скандал на концерті MÉLOVIN у Дніпрі

Скандал на концерті MÉLOVIN у Дніпрі

12 вересня MÉLOVIN дав великий сольний концерт у Дніпрі. Артист запалив із найбільшими хітами і новими піснями на арт-даху Менора. Подію відвідало понад 600 меломанів. Однак одна з глядачок вирішила привернути на себе увагу і стала голосно викрикувати у бік артиста різні фрази. Відповідь MÉLOVIN не змусила себе чекати. 

За словами співака – Дніпро завжди було для нього особливим, не схожим на інші міста, і цього разу воно підтвердило свій статус. Глядачі тепло прийняли команду, підспівували знайомі пісні і комунікували зі співаком. А під час другого блоку, коли MÉLOVIN сів за фортепіано, одна з глядачок почала гучно викрикувати різні фрази в бік артиста, одними з таких була: “А ще ти нюхаєш – 100%”... Тоді співак вкотре звернувся до жінки:

“Вибачте, я сильно вас чую тут. Дуже сильно. Ви мені заважаєте, – наголосив MÉLOVIN. А коли зрозумів, що його не чують, сказав: Іди на**й, будь ласка!”

Глядачі підтримали співака бурхливими оплесками, і як тільки охорона вивела жінку, концерт було продовжено. Пізніше виконавець опублікував цю історію в соціальних мережах і зауважив:

“Про все, чи ні про що?... Майте повагу до інших, тоді і вас поважатимуть! Якщо є, що розповісти – ідіть до спеціалістів, вони вислухають, допоможуть і зроблять вас щасливішими, якщо ви самі того захочете. А головне – без шкоди іншим. Всіх обійняв! Міцно! До зустрічі на концертах і памʼятайте! Не вмієш пити – не пий. А як пʼєш, то добре закусюй”. 

До слова, невдовзі MÉLOVIN виступить у інших містах України: 19 вересня – Київ, 22 вересня – Харків, 2 жовтня – Житомир, 3 жовтня – Рівне, 4 жовтня – Луцьк. 

Читати також


up