06.10.2024
Розваги
eye 991

Новини кіно за тиждень. 6 жовтня 2024

Новини кіно за тиждень. 06.10.2024 року. Нові фільми, трейлери та тизери

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

У трейлері еротичного трилера «Хороша погана дівчинка» Ніколь Кідман заводить молодого коханця

A24 випустила перший трейлер еротичного трилера "Хороша погана дівчинка" з Ніколь Кідман у головній ролі. 57-річна актриса зіграла бізнес-вумен, яка завела молодого коханця у виконанні 28-річного Гарріса Дікінсона. Критики високо оцінили фільм – особливо гру Кідман. Нову роль зірки картин «Із широко заплющеними очима» (1999) та «Велика маленька брехня» (2017-2019) назвали однією з найвідвертіших у її кар'єрі.
За сюжетом топ-менеджер Ромі (Кідман) заводить бурхливий роман зі своїм молодим стажером Семюелем (Дікінсон, «Трикутник смутку»). Ромі заради інтрижки ризикує кар'єрою та сім'єю, але вона не може відмовитися від свого забороненого зв'язку. Відносини з чоловіком Джейкобом (Антоніо Бандерас, «Шкіра, в якій я живу») стають все більш напруженими, а Семюел розкриває Ромі свою лякаючу темну сторону. Ромі має визначитися, з ким вона хоче залишитися – з непередбачуваним коханцем чи вірним та стабільним чоловіком.

Серіал «Шуґар» із Коліном Фарреллом продовжили на 2 сезон

Apple TV+ продовжив детективний серіал Шуґар на 2 сезон. Колін Фаррелл повернеться до ролі приватного детектива Джона Шуґара і продовжить продюсувати проект. У нових серіях Шуґар візьметься за розслідування зникнення сестри.
"Шуґар" стартував у квітні, фінальний 8 епізод вийшов у травні. Тепер у Variety повідомили, що буде 2 сезон. Не дивно, адже серіал одержав теплий прийом. На Rotten Tomatoes він має 81% рейтингу від критиків і 78% від глядачів, на IMDb – 7,4 балів, а на «Кінопошуку» – 7,1. Керівник відділу внутрішніх програм Apple TV+ Метт Черніс щасливий, що серіал так сподобався публіці:

«З моменту прем'єри глядачі захопилися таємницями та сюжетними поворотами "Шуґара", у центрі яких неймовірна гра Коліна Фаррелла. Колін, Саймон Кінберг, Одрі Чон [продюсери] та вся команда серіалу блискуче змішали жанри, щоб створити захоплюючий серіал, який не можна пропустити. І нам не терпиться побачити, де опиниться детектив Джон Шуґар у другому сезоні».

У новому трейлері фільму «Пригоди Паддінгтона 3» ведмежа шукає тітоньку Люсі

Вийшов новий трейлер сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 3». У новому розділі чарівне ведмежа Паддінгтон намагатиметься знайти тітоньку Люсі, яка вирушила на пошуки загубленого міста Ельдорадо і так і не повернулася додому.
За сюжетом Паддінгтон (в оригіналі озвучує Бен Вішоу) вирішує відвідати свою тітку Люсі (Імелда Стонтон), яка мешкає в будинку для літніх ведмедів у Перу. Однак від черниці (Олівія Колман, «Батько»), яка керує домом для людей похилого віку, він дізнається, що тітонька зникла. Люсі вирушила до джунглів Амазонки, щоб знайти Ельдорадо.

Паддінгтон повинен якнайшвидше знайти Люсі, поки та не потрапила в біду. Йому допомагають Генрі Браун (Гью Бонневілль), його дружина Мері (Емілі Мортімер з «Острова проклятих», вона замінила Саллі Гокінс), а також їхні діти Джуді (Мадлен Гарріс) та Джонатан (Семюел Джослін). В дорозі Паддінгтон і Брауни поєднуються з капітаном річкового судна Гантером Кеботом (Антоніо Бандерас, «Діти шпигунів») та його дочкою Джин (Карла Тоус, «Бугімен. Початок легенди»). Незабаром стає ясно, що Гантер хоче використати Паддінгтона, щоб знайти Ельдорадо. Все-таки є легенда, що дорогу до золотого міста має вказати особливий ведмідь.

Режисером "Пригод Паддінгтона 3" виступає Дугал Вілсон. Це його дебютний повнометражний фільм. Раніше Вілсон знімав рекламу та кліпи. Постановник двох попередніх частин (2014, 2017) Пол Кінг продюсує комедію. Перший фільм заробив у світовому прокаті 282 млн. доларів при бюджеті в 55 млн., а другий - 227 млн. при бюджеті в 40 млн. Тому і триквел може стати хітом. На тлі популярності культового ведмедика з казок Майкла Бонда StudioCanal вже анонсувала четвертий фільм та серіал.

За мультсеріалом «Ох, уже ці дітки!» знімуть фільм із живими акторами

Paramount анонсувала фільм з культового мультсеріалу «Ох, уже ці дітки!» Nickelodeon з живими акторами. Самі бешкетники будуть анімаційними - їх відтворять за допомогою комп'ютерної графіки. Тобто лише батьків хлопців зіграють реальні люди.
Як пише Variety, ігрову адаптацію серіалу «Ох, уже ці дітки!» вже розробляють. Однорічний Томмі Піклз та його приятелі Чакі Фінстер, а також близнюки Філ та Ліл Девіль будуть анімаційними. Тобто це гібрид ігрового кіно та мультиплікації на кшталт трилогії «Їжак Сонік» (2020, 2022, 2024).

Хто ще з'явиться у фільмі, доки не уточнюється. В оригіналі важливу роль у сюжеті ще грають хуліганка Анжеліка Піклз – двоюрідна сестра Томмі, молодший брат хлопчика Діл, а також його батьки Діді та Стю та пес сімейства Піклзів на прізвисько Спайк. Також у мультику з'являються батьки інших малюків. Напевно, всі вони будуть і у фільмі.

Режисером фільму «Ох, уже ці дітки!» виступить Джейсон Мур. Він працював над картинами «Холм одного дерева» (2003-2012), «Ідеальний голос» (2012) з Анною Кендрік та Ребел Вілсон та «Нестримне весілля» (2022) з Дженніфер Лопес. Сценарій написали Мікі Дей та Стрітер Сейделл, які працювали над шоу «Суботнього вечора в прямому ефірі» та перезапуском комедії «Сам удома» 2021-го.

«Ох, уже ці дітки!» стартували 1991 року і завершилися на 9 сезоні 2004-го. У мультсеріалі показують світ очима малюків, які спілкуються як дорослі. За тематикою він нагадує фільми трилогії «Вже хто б казав» (1989, 1990, 1993). Франшизу розширили у кількох мультфільмах. 2021-го стартував перезапуск.

Стало відомо, чому фільм «Міккі 17» з Робертом Паттінсоном матиме «дорослий» рейтинг

Наукова фантастика «Міккі 17» вийде з рейтингом R. Вже стало відомо, чому новий фільм Пона Чжун-Хо матиме такі вікові обмеження. Головну роль виконав Роберт Паттінсон.
Як пише Collider, «Міккі 17» отримав «дорослий» рейтинг через сцени з жорстким насильством, грубу лексику та наркотики, а також через епізоди сексуального характеру. По одному трейлеру вже можна зрозуміти, що на персонажа Паттінсона чекають суворі випробування.

Фанатів творчості Пона Чжун Хо навряд чи здивує рейтинг нової картини. Режисер знаменитий суворими, але водночас сатиричними роботами. Оскароносний драмед «Паразити» (2019) має такий самий рейтинг – як і постапокаліптична виживалка «Крізь сніг» (2013). Фільми «Матір» (2009) та «Спогади про вбивство» (2003) також розраховані на дорослу аудиторію.

За сюжетом фільму «Міккі 17» група астронавтів вирушає до дослідницької місії, щоб колонізувати крижаний світ Ніфльгейм. У найнебезпечніших місіях команда використовує клонів – «одноразових співробітників» Міккі (Паттінсон). Якщо один Міккі вмирає, активують наступного – із спогадами попередників. Головним героєм постає 17-й Міккі. Фантастика заснована на романі Міккі 7 (2022) Едварда Ештона, де сьомий Міккі.

Світову прем'єру «Міккі 17» заплановано на 31 січня 2025 року. До акторського складу ще увійшли Марк Руффало («Бідолашні створіння»), Стівен Ен («Гризня»), Тоні Коллетт («Реінкарнація») та Наомі Акі («Кінець ***го світу»).

Серіал «Володар перснів: Персні влади» збираються продовжити на 3 сезон

Подорож Середзем'ям триває. Amazon Prime Video збирається продовжити серіал "Володар перснів: Персні влади" на 3 сезон. Загалом стримінг планує випустити 5 сезонів.
Шоураннери «Перснів Влади» Патрік МакКей та Джон Д. Пейн останні кілька місяців активно розробляють 3 сезон. Однак нового розділу довго не затверджували. Тому багато фанатів всесвіту книг Джона Р. Р. Толкіна вважали, що проект вирішили закрити. Все-таки на 2 сезони дали добро до прем'єри першого (2022). Тепер The Hollywood Reporter повідомляє, що, швидше за все, у жовтні 3 сезон отримає «зелене світло». 2 сезон стартував 29 серпня та завершився на 8 епізоді 3 жовтня.

Amazon MGM Studios на Prime Video UK Upfront у Лондоні представила серіал "Володар перснів: Персні влади" рекламодавцям. На презентації були присутні зірки фентезі Чарлі Вікерз (Саурон), Синтія Аддай-Робінсон (Міріель) та Софіа Номвете (Діса). The Hollywood Reporter уточнили, що на таких зустрічах студії зазвичай показують ті проекти, які вони мають намір розвивати. У Amazon заплановано 5 сезонів "Перснів Влади" - ймовірно, всі вийдуть.

Глава студії Дженніфер Салк на презентації повідомила, що 2 сезон зібрав біля екранів понад 55 млн. глядачів. В Amazon очікують, що він досягне результатів 1 сезону, у якого понад 150 млн. «Володар перснів: Персні влади» входить до п'ятірки серіалів стримінгу, що найбільш переглядаються. Однак для 2 сезону рейтинги впали. Для порівняння: 1 сезон за перший день після прем'єри переглянули 25 млн. глядачів, а 2 сезон за перші 11 днів оцінили близько 40 млн.

Amazon витратила на виробництво 1 сезону "Перснів Влади" 456 млн доларів. Права на адаптацію коштували компанії 250 млн. Це найдорожчий серіал в історії. Фентезі одержало змішані відгуки. На Rotten Tomatoes 84% ​​рейтингу від критиків та 48% від глядачів, на IMDb – 6,9 балів, а на «Кінопошуку» – 6,2. У відгуках на 2 сезон пишуть, що серіал став трохи кращим. Тобто, значних змін немає.

У хорорі «П'ять ночей у Фредді 2» покажуть нових аніматроніків

Джош Гатчерсон заявив, що у хорорі «П'ять ночей у Фредді 2» покажуть нових аніматроніків. Можливо, серед них виявиться зла Маріонетка – на це натякнули у фіналі першої частини (2023). Гатчерсон повернеться до ролі охоронця занедбаної піцерії Freddy Fazbear's Pizza Майка Шмідта.
Зйомки «П'яти ночей у Фредді 2» стартують у жовтні. Тож Джош Гатчерсон уже ознайомився зі сценарієм. В інтерв'ю Esquire актор розповів, що сіквел буде страшнішим і масштабнішим за оригінал. Також він пообіцяв більше страшних аніматроніків:

«Він набагато масштабніший. Ставки вищі. Буде більше різних аніматроніків, покажемо світ із великим розмахом. Нині ми шукаємо баланс. Хочемо створити і розширити світ справді крутими способами і залишити в історії персонажів приземленими. Ми стежили за цим і у першому фільмі. Все-таки цей всесвіт такий незвичайний, перебільшений і дивакуватий. Розкриття емоційної глибини персонажів у ній має спрацювати. Думаю, фанати будуть у захваті. Адаптація виявиться дуже веселою. І при цьому новий фільм навіть страшніший».

Нова «Людина, що біжить» за Стівеном Кінгом вийде в 2025 році

Paramount Pictures оголосила дату прем'єри фільму «Людина, що біжить» за однойменним романом (1982) Стівена Кінга. Його покажуть восени 2025 року. Головну роль нової екранізації виконає Ґлен Павелл.
Як пише Variety, «Людина, що біжить» вийде у світовий прокат 21 листопада 2025 року. Ґлен  Павелл виконає роль Бена Річардса. Режисером виступить Едгар Райт, який працював над картинами «На драйві» (2017), «Скотт Пілігрим проти світу» (2010) та «Зомбі на ім'я Шон» (2004).

Стівен Кінг випустив людину, що біжить, в 1982 році. Книжку він написав під псевдонімом Річард Багман. Новий фільм стане другою екранізацією роману після «Людини, що біжить» Пола Майкла Глейзера 1987 року, де Бена зіграв Арнольд Шварценеггер.

Дія «Людини, що біжить» розгортається в антиутопічному майбутньому. Світ пережив масштабну економічну кризу, через що багато сімей у злиднях. Бен Річардс та його дружина через брак грошей не можуть купити ліки для своєї хворої дочки. Тому Бен вирішує взяти участь у популярному реаліті-шоу «Людина, що біжить». Це гра на виживання, у якій «бігуни» мають ховатися від професійних убивць протягом 30 днів. Переможцю обіцяють великий грошовий приз.

Глен Павелл останніми роками стає все більш затребуваним актором. Не дивно, адже фільми з ним виявляються хітами. Фільм-катастрофа «Смерч 2» (2024) заробив у світовому прокаті 370 млн доларів при бюджеті в 155 млн. У ромкому «Люблю тебе ненавидіти» (2023) із Сідні Свіні у скарбничці 220 млн, у нього вклали 25 млн. Найкращий стрілець: Маверік (2022) з Томом Крузом зібрав 1,49 млрд при бюджеті в 140 млн.

Читати також


up