29.09.2024
Розваги
eye 1045

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 29.09.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 29.09.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Янголи Ніцци / Nice Girls

Брата Лео Людо вбито в Гамбурзі. Незважаючи на наказ, вона разом із німецьким поліцейським Мелані розпочинає розслідування. Не підозрюючи, що Ніцце загрожує небезпека, вони виявляються зв'язаними невідомим зв'язком.

Покинь, якщо кохаєш / It Ends with Us

Лілі Блум, незважаючи на труднощі дитинства, вирішує розпочати життя заново та переїжджає до Бостона. Вона мріє про власний бізнес. Якось вона зустрічає нейрохірурга Райла Кінкейда, і між ними спалахують сильні почуття. Лілі помічає в Райлі риси, що нагадують про відносини її батьків. В цей же час у її житті знову з'являється перше кохання - Атлас Корріган. Відносини з Райлом змінюються, і Лілі розуміє, що вона має зробити неймовірно важкий вибір, який визначить її майбутнє.

Ячейка 234 / Unit 234

Працівник віддаленого складського комплексу знаходить у закритому блоці тіло чоловіка. Тепер йому доведеться боротися за своє життя проти жорстокої банди, яка готова на все заради свого дорогоцінного вантажу.

Самотні вовки / Wolfs

Шляхи двох суперників перетинаються, коли їх обох викликають допомогти приховати промах видатного нью-йоркського чиновника. Протягом однієї вибухонебезпечної ночі їм доведеться відкинути свої дрібні образи та его, щоб довести справу до кінця.

Укус / La morsure / Bitten

1967 рік. Франсуаза, 17-річна учениця католицького пансіону для дівчаток. Переконана, що їй залишилося жити лише одну ніч, вона потай відправляється на костюмовану вечірку, щоб прожити останні години життя, як їй хочеться.

Ребел-Ридж / Rebel Ridge

Колишній морпіх вступає в бій із корупцією в невеликому містечку, коли місцеві правоохоронці незаконно вилучають у нього велику суму, необхідну для застави за двоюрідного брата.

Балестра / Balestra

Професійна фехтувальниця погоджується випробувати експериментальний пристрій, що дозволяє їй тренуватися в усвідомлених снах, в яких вона зустрічає таємничого незнайомця, здатного зруйнувати її шлюб, психіку та шлях до олімпійського золота.

В цей час наступного року / This Time Next Year

Мінні і Квін народилися 1 січня 1990 року в одній і тій же лондонській лікарні. Квін з'явився на світ на пару хвилин раніше і отримав ім'я, яким мати Мінні збиралася назвати свою дочку. Мінні переконана - разом з ім'ям він вкрав і її успіх. Їх життя склалися зовсім по-різному, але через роки доля знову стикає їх разом.

Служба порятунку Бангкока: Рай та пекло / Bangkok Breaking: Fa Narok Mueang Thewada

Співробітник служби порятунку виборює життя, потрапивши під перехресний вогонь смертоносного Бангкока.

Золотий Екстаз: Скарби Джессі Джеймса / The Ecstasy of Gold: The Treasure of Jesse James

Колт Тернер повертається додому, щоб обійняти свою кохану Енні. Його повернення проходить у напруженій атмосфері, адже Колт має цінну інформацію про місцезнаходження легендарної схованки із золотом: скарбів знаменитого Джессі Джеймса.

Читати також


up