14.10.2024
Розваги
eye 281

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 13.10.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 13.10.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Корпорація лиходіїв / Villains Inc / Villains Incorporated

Після смерті свого суперпотужного злодійського боса поплічники нижчої ланки Беатрікс, Каїн і Гарольд залишилися без засобів для існування і живуть у покинутому продуктовому магазині. Не задоволена становищем, у якому вони опинилися, Беатрікс твердо вирішила, що вони діятимуть самостійно та захоплять світ будь-якими засобами.

Воно слухає / AfrAId

Кертіс, співробітник маркетингової фірми, яка збирається просувати революційний ШІ, погоджується на випробування продукту у власному будинку. Система називається Айа, і через встановлені у всьому будинку датчики вона підлаштовується під потреби своєї нової сім'ї — Кертіса, його дружини та трьох дітей. Початковий скепсис домашніх змінюється захопленням, коли система показує себе чудовим помічником, але Кертісу в цьому бачиться якась каверза.

Свекруха / Prisla v noci / She Came at Night

Коли пара тридцятирічних молодих людей дозволяє матері одного з них переступити поріг свого будинку, вони навіть не підозрюють, що щойно потрапили до свого роду чистилища. Їхнє спокійне життя поступово перетворюється на хаотичну аварію. Валері, доглянута жінка шістдесяти років, — енергійна діва, яка потроху завойовує не лише простір квартири, а й розум її мешканців. У міру того, як повзуче вторгнення в будинок набирає сили, впевненість у собі підривається, а межі приватного життя руйнуються. Чи завжди праві мами та свекрухи? Чи мають вони добрі наміри щодо нас? І чи не тому вони найстрашніші монстри з усіх?

Давно забуті герої / Long Gone Heroes / Land of Grace

Солдат спецназу, який відмовився від країни, релігії і навіть надії, має повернутися на поле бою, щоб розшукати свою племінницю, репортера, яка опинилася в центрі незаконної операції з укладання приватного контракту, яка пішла не за планом.

Бітлджюс Бітлджюс / Beetlejuice Beetlejuice

Після смерті отця Лідія зі своєю дочкою Астрід та мачухою Делією повертаються до старого будинку у містечку Вінтер-Рівер. Коли Астрід знаходить на горищі той самий макет міста, Лідії доводиться розповісти їй про Бітлджюса — бешкетну і вкрай неприємну примару, чиє ім'я в жодному разі не можна називати три рази. Але цікавість дівчинки бере гору — вона відкриває портал у потойбічне життя. Бітлджюс починає знову тероризувати всіх живих.

Самотня планета / Lonely Planet

На відпочинку в Марокко жінка зустрічає молодого чоловіка, знайомство з яким переростає в п'янке кохання.

На її місці / El lugar de la otra / In Her Place

Чилі, 1955 рік. Коли популярна письменниця Марія Кароліна Гіл (1913-1996) вбиває свого коханця в готелі «Крійон», справа захоплює Мерседес, сором'язливу секретарку судді, який веде цю справу. Відвідавши квартиру письменниці, Мерседес починає сумніватися у власному житті, особистості та ролі жінки у суспільстві, оскільки знаходить у цьому будинку оазис свободи.

На краю землі / The Convert

На краю світу, де правлять давні племена маорі, немає місця чужинцям. Тут шанують духи предків, кров'ю платять за кров, а серце прекрасної дівчини здатне розпалити війну. Але чужинці прийшли не одні — з ними бог, медицина та порох.

Читати також


up