Хто може отримати позику в Турбогроші: доступно майже кожному громадянинові України

Хто може отримати позику в Турбогроші: доступно майже кожному громадянинові України

Мікропозики стають все більш популярними останнім часом, оскільки дозволяють швидко і просто отримати невелику позику на банківську картку, не виходячи з дому. Подібні послуги надають багато організацій, проте не всі мають гарну репутацію та пропонують прозорі умови.

Щоб не помилитися, і не пошкодувати про вибір мікрофінансової організації, рекомендуємо оформити в Turbogroshi кредит. Однією з головних переваг компанії, крім вищезазначених якостей, є мінімальний набір вимог до позичальника.

Займ у Турбогроші: для кого відкритий доступ?

Турбогроші прагне зробити процес отримання кредиту максимально доступним для кожного потенційного клієнта. Важливою умовою є громадянство України та вік позичальника віком від 18 років. Це означає, що будь-якому повнолітньому громадянинові надається можливість скористатися сервісом та отримати необхідну фінансову підтримку.

Компанія готова надавати позики як молодим людям, які лише вступають у самостійне життя, так і старшому поколінню, у тому числі пенсіонерам або просто людям, яким потрібна позика до зарплати. Навіть погана кредитна історія зазвичай не заважає отримати позику. Головне – ви не повинні бути злісним неплатником із непогашеними кредитами.

Без зайвих документів та складних процедур

Однією з головних переваг отримання позики в Турбогроші є відсутність необхідності надавати велику кількість документів. Для оформлення кредиту вам не потрібно все те, що зазвичай вимагають банки, а саме:

  • Довідка про доходи. Незалежно від рівня заробітку або його відсутності, ви можете подати заявку та розраховувати на позитивне рішення.
  • Поручителі або застава. Для отримання позики не потрібно шукати поручителів чи надавати заставне майно. Це робить процес швидким та зручним для всіх.
  • Постійне джерело доходу. Навіть якщо у вас немає стабільного щомісячного доходу, це не стане перешкодою для отримання мікропозики в Турбогроші. Компанія лояльно ставиться до різних життєвих ситуацій.

Як оформити позику

Процес подачі заявки на мікропозику в Турбогроші максимально спрощений і займає, як правило, не більше ніж 10-15 хвилин. Для цього потрібно:

  1. Вказати бажану суму та термін віддачі. Це можна зробити на домашній сторінці сайту.
  2. Заповнити анкету. Вкажіть свої персональні дані та бажану суму позики.
  3. Пройти верифікацію. Це можна зробити в кілька кліків за допомогою BankID.
  4. Отримати гроші на карту. Після схвалення заявки гроші надійдуть на вашу банківську картку практично миттєво.

Таким чином, незалежно від вашого доходу або фінансового становища, Турбогроші готова запропонувати вигідні умови та швидке вирішення ваших фінансових проблем.

Читати також


up