04-04-2023 Розваги 300

5 разів, коли Адам Драйвер став найбільш обговорюваною людиною в Інтернеті

5 разів, коли Адам Драйвер став найбільш обговорюваною людиною в Інтернеті

Ще десять років тому про Адама Драйвера було відомо лише вузькому колу осіб, куди входили фанати «Дівчат», Ноа Баумбака та тих п'яти хвилин у фільмі «Всередині Л'юіна Девіса», де він підспівує Джастіну Тімберлейку та Оскару Айзеку. Все змінилося, коли актор перейшов на темний бік Сили та отримав роль Кайло Рена у «Зоряних війнах». Але, крім провідних режисерів сучасності, він не перестає підкорювати й інтернет-простір. Розповідаємо про п'ять прецедентів, коли Адам завірусився в Інтернеті і викликав загальне захоплення.

Прем'єра «Аннетт» на кінофестивалі у Каннах

So May We Start із відносно нещодавньої події на Каннському кінофестивалі. Без Адама Драйвера вже багато років не обходиться жоден кіноогляд, але коли в 2021 році там відбулася прем'єра нового мюзиклу Леоса Каракса «Аннетт», актор явно пішов на ризик. Прямо під час стоячих овацій після фільму, які тривали приблизно нескінченно, той вирішив закурити у кінотеатрі. Без жодного сорому Адам дістав сигарету, прикурив її і, більше того, почав диміти прямо в камеру. Відео відразу потрапило до Twitter, і обговорювали його чи не більше, ніж усі фільми, представлені того року в програмі.

Кампанія Burberry

Кампанію Burberry у 2021 році за участю Драйвера пропустити було неможливо – вона настільки завірусилася в соцмережах, що, навіть якщо ви ними не користуєтеся, вона долетіла б до вас уві сні, наяву і через третє око. Тоді відомий бренд випустив хвилинний відеоролик, у якому актор топлес біжить пляжем поруч із конем, а потім пірнає у воду і перетворюється на кентавра. Навряд чи навіть у Burberry могли припустити, що ролик викличе таку бурхливу реакцію. Хтось був здивований, хтось шокований, хтось назавжди забув імена всіх інших акторів у світі, і можливо кілька пар навіть подали того дня на розлучення.

Драйвер та найкращий SNL

Враховуючи феноменальний зліт Адама Драйвера, не дивно, що він був ведучим популярного шоу Saturday Night Live аж тричі. За одну зі своїх появ він навіть був номінований на премію «Еммі» як найкраща запрошена зірка в комедійних серіях. Справа була у 2018 році, коли Адам з'явився у своєму культовому скетчі під назвою Career Day в образі нафтового барона Авараама Г. Парнаса, який тероризує свого сина на очах його однокласників. Сина, до речі, зіграв Піт Девідсон. Замість тисячі слів - цей скетч немає сенсу коментувати, тільки дивитися.

Адам сварить Джона Олівера

У 2020 році всім складно було не втратити свідомість, але ситуація з Адамом Драйвером і ведучим Джоном Олівером виявилася набагато вибуховішою, ніж та сама сцена з «Шлюбної історії», в якій актор розбиває стіну кулаком. Протягом тривалого часу Олівер жорстко жартував з Драйвера в ефірі своєї передачі «Події минулого тижня». Його жарти вийшли далеко за межі гегів і стали схожим на божевілля. Телеведучий озвучував дуже дивні бажання, в яких просив Адама «роздробити йому коліно», «наступити на горло» і навіть «вирвати серце через вуха». Якоїсь миті все це дійшло до слуху актора, і той увірвався до нього в ефір, щоб жорстко відчитати.

"Що з тобою не так? Ти ж розумієш, що ми не знайомі, я тебе не знаю. Але тепер різні люди в Інтернеті фанатіють за нами і описують твою одержимість як “муд”», — обрушився тоді Драйвер зі звинуваченнями FaceTime. Однак це зовсім не остудило запал Джона Олівера, навпаки, він, здається, ще більше завівся. Драйвер назвав його «недопеченим імбирним пряником» і кинув трубку.

Good Soup

Всім відомо, що Адам Драйвер не має аккаунтів у соцмережах, і в цілому він веде досить закритий спосіб життя. Однак користувачі соцмереж уже багато років із задоволенням самі віддуваються за нього, а точніше, вміють роздмухувати з будь-якої сцени за його участю пожежу. Але найвіруснішим, звичайно, стало знамените Good Soup з фіналу «Дівчаток» ― уривок зі сцени, де Адам їсть та хвалить суп, породив мільйони тиктоків та фанатських відео. І, можливо, потенціал ролика все ще не розкритий до кінця – ніхто не знає, як вплине ця сцена на підростаюче покоління, яке раптово полюбить їсти суп.


Читати також