Скляні офісні перегородки: оптимізація простору та зростання продуктивності

Скляні перегородки

Ідеальним рішенням для тих, хто хоче природним способом відокремити окремі зони в приміщенні, забезпечивши при цьому його оптичне збільшення, є скляні офісні перегородки. Їх все частіше встановлюють не лише в офісах, а й у різних службових приміщеннях: готелях, ресторанах, торгових центрах, перукарнях, аптеках, автосалонах. Секрет зростання популярності офісних перегородок - їхня довговічність, отримана завдяки використанню загартованого скла, стійкого до механічних пошкоджень, у т. ч. подряпин та ударів.

Універсальне рішення для будь-якого офісу

Якщо у вас невеликий офіс, але ви однаково хочете, щоб ваші співробітники насолоджувалися просторим і функціональним робочим місцем, прозорі офісні перегородки – саме те, що вам треба. Скляна перегородка (завдяки своїй універсальності) чудово впишеться в декор як сучасних, так і класичних інтер'єрів. Придбавши офісне скло у Києві ви забезпечите набагато вищий рівень безпеки співробітників порівняно з традиційною перегородкою.

Скляні офісні стіни дозволяють працівниками використовувати природне денне світло протягом усього дня. Це особливо важливо в контексті їхнього добробуту, що перекладається на підвищення ефективності роботи. Крім того, скляні перегородки – це простий спосіб відокремити індивідуальний простір для кожного співробітника, що забезпечує комфорт роботи та відчуття приватності.

Скло, яке застосовують для виготовлення офісних перегородок, забезпечує належну звукоізоляцію. Завдяки цьому співробітники можуть повністю зосередитися на своїх завданнях, а шум та розмови за стіною більше не будуть для них проблемою.

Беручи до уваги різноманітні потреби та вподобання замовників, виробник скляних конструкцій «Sklomax» пропонує індивідуальну персоналізацію скляних стін для офісу. Існує можливість нанести на скляні перегородки будь-який графічний візерунок, завдяки чому офісний простір набуде цікавішого вигляду.

Переваги скляних офісних перегородок:

  • оптично збільшують офісний простір;
  • забезпечують працівникам необмежений доступ до денного світла;
  • створюють комфортний і приватний простір для кожного співробітника;
  • є цікавим декоративним елементом – офісні перегородки можна прикрасити декоративною плівкою з обраним графічним малюнком;
  • рідкокристалічна плівка, яка використовується в офісних перегородках, підкреслює сучасний характер офісного приміщення, а отже, підвищуєте престиж компанії.

Читати також


up