Які ролети модні у 2023 році?

Які ролети модні у 2023 році?

Це питання турбує людей, які хочуть цього року оформити інтер'єр будинку чи квартири в максимально відповідному актуальним трендам стилі. Одразу рекомендуємо звернути увагу на цікаві віконні ролети на сайті ua-vikna.com, адже вони принесуть багато краси у ваш дім.

Переваги віконних ролет:

  • простота монтажу,
  • широкий асортимент моделей і кольорів,
  • легка зміна матеріалу,
  • комфорт використання.

Для яких кімнат підходять ролети?

Тканинні ролети користуються популярністю вже багато років насамперед завдяки їхній різноманітності та легкості монтажу. Ролети захищають від надмірного сонячного світла та сторонніх поглядів, але роблять це таким способом, що дозволяють чітко регулювати спосіб освітлення чи навіть кількість світла, що потрапляє на кухню, спальню чи вітальню. Вони мають гарні кольори, цікаві візерунки, за ними легко доглядати, а ще надають дому відчуття тепла. Ролети стануть гарним вибором у будь-якій кімнаті – як у спальні, так і у вітальні, кухні, дитячій кімнаті чи кабінеті.

Які ролети вибрати для вітальні?

У вітальню варто підібрати ролети, які повністю не закривають сонце або хоча б дають можливість точно контролювати інтенсивність світла. Сучасні вітальні дуже часто мають великі терасові вікна, через які потрапляє багато природного світла. У похмурий зимовий день це величезна перевага, але серед літа може викликати надмірне нагрівання кімнати. Хорошим вибором, якщо говорити про модні ролети для вітальні на 2023 рік, будуть частково затемнені тканинні ролети, які пропускають, наприклад, лише 50% світла. Обрати та замовити їх можна, перейшовши за посиланням https://ua-vikna.com/uk/tkaninni-roleti/.

Які ролети вибрати для спальні?

Ролети для спальні повинні бути виготовлені з матеріалів, які будуть гарантувати максимальне відсічення від зовнішніх джерел світла: від сонця, місяця, вуличних ліхтарів і неонових вивісок. В ролі модних ролет для спальні в 2023 році представлені моделі «день-ніч», які ідеально підходять для засинання, оскільки дозволяють повністю контролювати кількість світла, що надходить ззовні. У приміщеннях з великими вікнами, що виходять на захід, варто встановити ролети, які забезпечують 100% затемнення, відбиваючи значну частину сонячних променів. Вони не тільки гарантують повну темряву, бажану в цій кімнаті, але й запобігають нагріванню вікна. З асортиментом та цінами даних ролет можна ознайомитися на сайті https://ua-vikna.com/uk/roleti-den-nich/.

Модні ролети на кухню

Одним із найпопулярніших бестселерів для кухні є, безперечно, римські штори, особливо у варіанті «день-ніч». Завдяки їм кухня може бути ідеально освітлена вдень під час приготування їжі та трохи відокремлена від зовнішнього світу, коли ввечері члени родини знаходяться у ній з увімкненим світлом. Римські штори плісе додають інтер’єру сучасної елегантності, вони доступні в такій кількості кольорів, що ви неодмінно зможете підібрати ту модель і відтінок, які будуть ідеально гармоніювати з іншим інтер’єром.

Читати також


up