Як підготуватися до ЗНО з англійської у школі EnglisHouse

Як підготуватися до ЗНО з англійської

Навіть маючи високий рівень знань з англійської мови, учні, котрі планують проходити ЗНО, завжди отримають кращі результати, якщо вони додатково підготуються. Курси англійської мови від школи EnglisHouse дають усім охочим можливість скористатися матеріалами, які допоможуть успішно пройти фінальний тест. У цій статті ми розповімо, як саме проходить підготовка до ЗНО з англійської онлайн.

Ефективна підготовка до ЗНО

Індикаторні тести від EnglisHouse для визначення рівня CEFR дадуть можливість спланувати навчання напередодні іспиту. Рівнів, як відомо, всього шість:

  • A1 - Introductory.
  • A2 - Basic.
  • B1 - Intermediate.
  • B2 - Upper intermediate.
  • C1 - Advanced.
  • C2 - Proficient.

Дуже важливо реалістично оцінити свій поточний рівень, щоб швидше досягти кращого результату. Після тесту CEFR кожен учень може обрати один із наступних способів проходження підготовки:

  • У міні-групі (2-4 особи) з локальним викладачем.
  • Індивідуально з локальним викладачем.
  • Native Speaker – індивідуально.

Тривалість одного групового заняття становить 60 хвилин, індивідуального – 45 хвилин. Сучасні онлайн-курси англійської мови зробили процес навчання приємним, ефективним і корисним навіть для тих, хто знаходиться на початковому рівні A1.

Звісно, чим раніше почати вивчати англійську мову, тим краще. Тож курси англійської EnglisHouse розроблені також для малюків. Найменшим відвідувачам одразу пропонуються індивідуальні заняття, щоб вони не панікували, не соромилися ставити питання і зосереджувалися на сказаному викладачем. Тривалість одного такого індивідуального заняття становить 30-45 хвилин.

Які навички здобуде учень?

Онлайн-школа EnglisHouse мотивує учнів будь-якого віку та здібностей поглиблено вивчати англійську мову. Тож, готуючись до ЗНО, учень обов’язково засвоїть основи граматики, мовлення та способи використання англійської мови. Викладачі відстежують прогрес своїх підопічних, дають цінні поради щодо проходження тестування та надають додаткові інструменти для засвоєння матеріалу. Сама програма вивчення іноземної мови побудована в зручному форматі, тож навчання буде цікавим як під час уроків, так і поза ними.

Окрім підготовки до тесту, учні також розвинуть практичні навички, які знадобляться їм у житті. Вони набудуть впевненості для досягнення успіху, які б цілі перед ними не стояли. Навіть після здачі тесту ЗНО усі охочі можуть продовжити покращувати свої знання для здобуття омріяної професії або ж просто для комфортного життя за кордоном.   


Читати також