Які протисонцеві окуляри вибрати у 2023 році?

протисонцеві окуляри

Модні тренди змінюються майже як у калейдоскопі, але якщо ви уважно придивитеся до них, то побачите, що мода любить повторюватися. Якийсь час тому можна було спостерігати повернення у 2000-ні. На світових подіумах з'явилися елементи, характерні для тих часів, як-от балетки, блузки на одне плече, дерев'яні сабо або вільні широкі джинси. Цей стиль також простежується в оправах і протисонцевих окулярах. На сайті https://ohmyglasses.com.ua/ ви знайдете багато моделей окулярів, які базуються на тенденціях двадцятирічної давності. Однак пам'ятайте, що оправи повинні бути не тільки модними, а й відповідати формі обличчя та індивідуальним уподобанням.

Вузькі оправи у вінтажному стилі

Досі вузькі оправи найчастіше асоціювалися з жіночною формою, яка ще називається «котяче око». Цей тип протисонцевих окулярів популярний як і раніше, але в моду входять ще й інші вузькі моделі. Окуляри, в яких ви відчуєте себе зіркою 1950-х і 1960-х років, виглядають надзвичайно елегантно. Ще один сильний тренд – окуляри, які, на перший погляд, можуть асоціюватися з фільмом «Матриця». Вони підійдуть людям, які цінують сміливі та модні аксесуари.

Класичні моделі окулярів підійдуть до будь-якого стилю

Незалежно від поточної моди є оправи, які завжди будуть добре виглядати. Позачасові моделі протисонцевих окулярів:

  • Авіатори – у цьому класичному фасоні змінюються лише деталі. Тут ви знайдете як жіночі, так і чоловічі оправи.
  • Вайфарери від культового бренду Ray-Ban – типові оправи прямокутної форми, які ідеально підійдуть любителям класики.
  • Панто (нерд) – круглі оправи, які цікаво підкреслюють риси обличчя.

Сміливі кольори оправ

Чорна оправа – це, звичайно, класика і завжди хороший вибір, але якщо ви хочете зробити ставку на модні окуляри, подумайте про цікаві відтінки, наприклад, червоний, зелений або темно-синій, які красиво підкреслять очі. Колір 2023 за версією інституту кольору Pantone – Viva Magenta. Це енергійний, глибокий, але трохи приглушений червоний колір. Барвисті оправи протисонцевих окулярів ідеально підійдуть сміливим, динамічним і творчим людям.

Великий розмір та геометричні форми

Дивлячись на те, які окуляри зараз модні, можна помітити деякі крайнощі. З одного боку, легкі, вузькі оправи, а з іншого – моделі, що іноді нагадують лижні окуляри. Великі прямокутні оправи (часто чорні) виглядають дуже стильно. Цікаві деталі, як-от ланцюжок або дужки з великим помітним логотипом, додають модних акцентів.

Читати також


up