Процедура корекції нарощеного волосся: етапи та особливості

Процедура корекції нарощеного волосся

Під терміном «корекція» розуміють зняття та повторне нарощування волосся. Термін корекції, тривалість процедури та її особливості багато в чому залежать від самого способу нарощування. Якщо ви не знаєте, де купити якісні натуральні зрізи волосся для нарощування та треси, загляньте в каталог інтернет-магазину Zirkova.

Частота проведення корекції залежить від швидкості зростання власного волосся та правильності догляду. Холодне нарощування з використанням стрічок рекомендується оновлювати кожні 1-1,5 місяці, інакше місця кріплення стають помітними. Корекція гарячого капсульного нарощування проводиться раз на 2,5-3 місяці.

Зняття нарощеного волосся перед корекцією

При класичній капсульній методиці для зняття пасмів використовується спеціальний ремувер, який розм'якшує кератин. Це дозволяє швидко і акуратно зняти капсулу без пошкодження власного волосся.

Стрічкове нарощування знімається за допомогою спеціальних спреїв, що розчиняють клейовий шар стрічки. Найбільш швидким є зняття голлівудського нарощування, достатньо лише зрізати нитку, за допомогою якої фіксуються треси, та розплести косички.

Етап підготовки волосся до нарощування

Якщо власне волосся пофарбоване або меліроване, саме час пофарбувати відрослі коріння. За цей час майстер встигне підготувати пасма чи стрічки.

З пасм, що нарощуються, зрізаються старі зруйновані ремувером капсули і формуються нові. Сучасні технології дозволяють підібрати кератин під колір волосся та зробити місця фіксації максимально непомітними.

Повторне нарощування натурального волосся

Нарощування проводиться за класичною методикою з формуванням мікро- або нанокапсул. Через вичісування може знадобитися формування додаткових пасм (близько 10% від загальної маси).

Справедливо буде сказати, що саме для капсульної методики необхідна ретельніша підготовка. Наприклад, для корекції голлівудського нарощування все, що потрібно — розплести каркас із кіс, заплести їх заново і пришити треси (стрічки) натурального волосся.

При стрічковій методиці місця приклеювання не зрізаються, для повторного нарощування виконують оновлення клейового полімеру. Перед будь-яким нарощуванням волосся промивають шампунем глибокого очищення.

Найбільш витратною в часі вважається корекція капсульного нарощування, далі голлівудського і стрічкового.


Читати також