Лазерна епіляція. Що потрібно знати?

Лазерна епіляція

Лазерна епіляція – метод видалення волосся на тілі, популярність якого постійно зростає. Чому такий інтерес саме до цієї косметичної процедури? Передусім завдяки зручності, комфорту та значній економії часу. Той, хто мав можливість перевірити на собі ефективність лазерної епіляції, завжди повертається до цього методу видалення небажаного волосся.

Чому варто обрати метод лазерної епіляції?

Люди, котрі борються з волоссям на тілі, зазвичай спочатку вдаються до процедур, які можна проводити вдома, найпопулярніші з них:

  • гоління,
  • нанесення гарячого або холодного воску,
  • використання крему для депіляції або електричного епілятора.

Позбавитися від волосся на тілі можна цими легкодоступними способами, але тільки на короткий час. Крім того, процедури такого типу все частіше викликають прояви підвищеної чутливості шкіри та її подразнення, або алергію. Нерідко самостійна боротьба з волоссям на тілі приводить до спалення волосяних фолікулів, а саме через вросле волосся. Найкраще довіритися безпечному і перевіреному професійному методу. Лазерна епіляція Львів дозволяє назавжди позбутися навіть дуже густого волосся.

Наразі не тільки жінки зважуються на лазерну епіляцію, чоловіки теж вдаються до цієї процедури. Вони можуть отримати бажану форму бороди або видалити небажане волосся з інших частин тіла. Лазерна епіляція підвищує загальний комфорт, зменшує потовиділення та пригнічує розвиток бактерій. Найпопулярніші зони епіляції у чоловіків:

  • пахви,
  • живіт,
  • груди,
  • обличчя,
  • інтимні зони (чоловіче бікіні),
  • ноги (особливо для спортсменів та бодибілдерів).

Лазерна епіляція також є відмінним способом позбутися надмірної кількості волосся на спині та шиї.

Наскільки болючою є процедура лазерної епіляції?

Багато клієнтів салонів краси занепокоєні тим, що лазерна епіляція може бути болючою. У кожної людини абсолютно різний больовий поріг, тому відповідь на питання, чи боляче проводити лазерну епіляцію, буде для кожної людини різною. Ось чому так важливо провести лазерний тест, щоб побачити, наскільки сильно той чи інший клієнт відчуває вплив лазера.

Якщо виявиться, що чутливість до лазера висока, є кілька рішень, які допоможуть легко провести сеанс. Одним із найбільш ефективних варіантів є використання знеболювального крему, який наноситься за пів години до процедури. Також використовуються охолоджувальні компреси, які приносять полегшення.


Читати також