Спортивне харчування для спортсменів-початківців: яке слід обрати та як вживати, щоб не нашкодити здоров'ю? Поради від ПротеїнінЛьвів

харчування для спортсменів

Багато новачків, які починають займатись спортом чи ходити у спортзал, очікують швидкого нарощування м’язів чи скидання зайвих кілограмів, але, як показує практика, не все вдається так, як хочеться. Деякі початківці можуть почати неправильно вживати харчування для спортсменів та приймати його у великих кількостях, а це робити категорично заборонено. Важливо правильно підібрати добавку, щоб вона не нашкодила та допомогла досягти поставленої мети.

Як правильно вибрати спортивне харчування?

Дієтологи рекомендують вживати спортивне харчування, але у помірних кількостях і виключно у комплексі з повноцінними прийомами їжі. Спортивні добавки приймають для різних цілей: нарощування м'язової маси, схуднення, відновлення, поліпшення результатів, зміцнення суглобів тощо. Обирати добавку необхідно, враховуючи вашу мету. Основні види добавок, які рекомендовано вживати спортсменам-початківцям:

  1. Протеїн – основний будівельний матеріал для мускулатури. Це найпопулярніше спортивне харчування для набору маси.
  2. Креатин – підвищує витривалість організму, надає йому більше сил завдяки забезпеченню правильної роботи та скорочення м'язів.
  3. Амінокислоти – спортивне харчування для росту м’язів, яке збільшує швидкість синтезу білка та допомагає краще відновитися після тренувань.
  4. Гейнери – білково-вуглеводні суміші. Це спортивні добавки для набору маси та швидкого поповнення запасів енергії.
  5. Вітамінно-мінеральні комплекси – потрібні для підтримання в організмі необхідної кількості корисних елементів.
  6. Жироспалювачі – спортивні добавки для схуднення, що прискорюють метаболізм, пригнічують апетит, зменшують засвоєння жирів.

харчові добавки Protein Lviv

Спортсмену-початківцю слід навчитися самостійно розраховувати щоденну норму необхідних речовин. Дієтологи рекомендують вводити суміші в щоденний раціон поступово, починаючи з маленьких доз.

Чому варто замовити харчові добавки Protein Lviv?

В інтернет-магазині proteininlviv.com покупцям надається широкий вибір спортивного харчування від найвідоміших та найпопулярніших брендів – BioTech, Dymatize Nutrition, Myprotein, Now Foods, OstroVit та ін. На сайті магазину ви можете ознайомитися з асортиментом і зробити замовлення всього за кілька хвилин. У каталозі представлена якісна сертифікована продукція, придбати яку можна за доступними цінами. Купити спортивне харчування можна з доставкою по Україні. Клієнти можуть обрати зручну для себе транспортну компанію – «Нову Пошту» або ж «УкрПошту». Для жителів Львова доступний самовивіз. Спортивне харчування Протеїн Львів – зроби себе сам!


Читати також