Залізничники проходять підготовку до дій у нестандартних ситуаціях

Залізничники України

Українські залізничники проходять тренінги щодо дій у екстрених та нестандартних ситуаціях. Навчання вже пройшло 294 залізничники. Тренінг для працівників Укрзалізниці розробив та проводить навчально-тренувальний центр «Колесо». 

Крім отримання теоретичних знань, розуміння алгоритму дій у нестандартних ситуаціях, залізничники їх закріплюють і на практиці — на симуляційних базах.

Зокрема, тренери розповідають та на практиці показують, що робити, якщо стріляють, що робити, якщо в приміщенні щось горить, куди повзти, як ховатися тощо.

«На симуляції ми розбираємо, наприклад, що робити при повітряному ударі по вокзальному комплексі. Працівники отримують чіткий алгоритм дій: куди бігти, як їм надавати допомогу, як себе вберегти. Залізничники — дуже сміливі люди, які стикаються під час війни з різними ситуаціями й мають бути готові до них», — зазначив в.о. начальника головного управління воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця» Володимир Александров.

У навчально-тренувальному центрі «Колесо» проводяться тренінги і для батальйонів тероборони, і для працівників Національної поліції, і для цивільних. Потужність центру — близько 80-100 людей на день.

Українські залізничники проходять тренінги

Українські залізничники проходять тренінги

Українські залізничники проходять тренінги


Читати також