Співачка Юля Бєляєва презентує дебютний трек «Створюй Карму»

Співачка Юля Бєляєва презентує дебютний трек «Створюй Карму»

1 серпня Юля Бєляєва знаменує музичний дебют, презентуючи свій перший трек разом з Анною Трінчер, Diana Gloster та Анітою Соловей. Це унікальна подія для української культури, оскільки таким складом зірки заспівали вперше.

«Створюй Карму» – це пісня, яка веде у захопливу подорож до глибин людської сутності, де розкриваються складні зв'язки між нашими вчинками та їхнім впливом на життя. Вона змусить вас замислитися над тим, як кожен наш вибір формує наше майбутнє і як ми можемо його змінити.

«Я багато років займаюся духовними практиками та вірю в їхню силу. Тому і хотіла поділитися отриманими знанням з іншими через музику, адже музика – це потужний інструмент, який може впливати на людей на емоційному рівні. Так і виникла ідея запропонувати Анні Трінчер, Diana Gloster та Аніті Соловей виконати спільно цю пісню, для яких це стало також першим досвідом сумісного виконання. Ми маємо надію, що вона допоможе слухачам зрозуміти, як побудувати власне життя та щастя», – поділилася Юля Бєляєва.

Реліз «Створюй Карму» – це не лише пісня, це нагадування про те, що кожен з нас володіє безмежним потенціалом. Ця прониклива робота надихне вас вірити у себе, слідкувати за своїми діями та вчинками, створюючи собі життя в гармонії та щасті. 

Читайте также


up