20-06-2022 Розваги 1450

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 20 червня 2022

Новинки кіно 2022 Список фільмів за червень

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Нестерпний тягар величезного таланту

Акторська кар'єра Ніколаса Кейджа упевнено котиться під укіс. Актор загруз у боргах, дочка з ним практично не розмовляє, проте він все ще сподівається отримати участь у новому проекті Квентіна Тарантіно. На додачу до всього Кейджу починає ввижатися його версія з 1990-х, яка лає актора за ролі в дешевих фільмах та втрачені можливості. Намагаючись заробити, він погоджується з'явитися на дні народження мексиканського мільярдера свого великого шанувальника. Незабаром Кейдж дізнається від ЦРУ, що багатій — насправді голова наркокартеля, який викрав дочку кандидата у президенти Мексики. Актора вмовляють зібрати необхідну інформацію, але ситуація помітно ускладнюється, коли наркобарон приводить на вечірку доньку та колишню дружину Кейджа. Тепер Кейдж має зіграти наймасштабнішу роль у своєму житті.

Вестсайдська історія

Нью-Йорк, кінець 1950-х. Історія протистояння двох вуличних банд і неможливого кохання юнака та дівчини з ворогуючих угруповань.

Обіцянки

На завершення своєї кар'єри мер Клеманс розпочинає боротьбу за порятунок бідного району Бернардон, жителі якого страждають від антисанітарних умов, злиднів та незаконної здачі житла біженцям. У цей час їй надходить пропозиція на посаду міністра, що ставить під сумнів її плани. Чи зможе Клеманс відмовитись від своїх обіцянок на користь політичних амбіцій?

Прорватися в НБА

Вже не молодий баскетбольний скаут, перебуваючи в Іспанії, виявляє феноменального гравця у стрітболі і бачить у цьому можливість повернутися до НБА.

Клон

Невиліковно хвора дівчина наважується на процедуру клонування, щоб біль від її втрати не був таким сильним для рідних.

Але сталося диво, хворобу вдалося подолати.

Радість затьмарює лише один момент – наявність клону, якого не можна просто так взяти та знищити.

За законом прототип і двійник повинні брати участь у дуелі, доки один із них не загине.

У ритмі ча-ча-ча

Випускник коледжу Ендрю не знає, що робити із власним життям. Він працює на організаторів бар-міцва (обряд посвяти у доросле життя у юдеїв). На одній із вечірок герой знайомиться з молодою матір'ю Доміно та її дочкою Лолою із розладом аутистичного спектру. Між Ендрю та Доміно виникає романтичний потяг.

Спайдергед

У недалекому майбутньому засудженим надається можливість взяти участь у медичних експериментах за скорочення терміну. У центрі сюжету — пара ув'язнених, на яких тестують наркотик, що контролює емоції та змушує їх зіткнутися зі своїм минулим.

Кохання за викликом

Чоловік 55-річної вдови Ненсі Стоукс був гідною людиною, зразковим сім'янином та дбайливим батьком, але відверто поганим коханцем. Стоукс любить жартувати, що її сексуальний досвід поступається навіть черницям. Втративши чоловіка, Ненсі пускається у всі тяжкі і наймає 20-річного жиголо на прізвисько Лео Гранде.

Все скрізь і одразу

У житті Евелін панує бардак. Вона ніяк не може скласти податковий звіт, літній батько постійно вимагає уваги, чоловік витає у хмарах, та ще й донька привела свою дівчину знайомитись із сім'єю. Під час візиту до податкової все заплутується ще сильніше — виявляється, Евелін може робити стрибки між паралельним всесвітом і отримувати доступ до спогадів та навичок інших версій самої себе. І тепер, у цілковитому хаосі, жінці доведеться протистояти загадковій злій сутності, яка вирішила зруйнувати не тільки цей світ, а й увесь мультисвіт.

Батько нареченої

Історія про батька, який намагається змиритися з майбутнім весіллям улюбленої дочки. Фільм показує те, що відбувається крізь призму різноманітних стосунків у великій кубино-американській сім'ї.

9 життів

Джипсі досить довго була танцівницею бурлеску і вела яскраве активне життя. Вона навіть зустрічалася зі справжнім бандитом, але все це залишилося у минулому. Тепер героїня веде спокійне тихе життя, намагаючись здійснити свою мрію та стати письменницею. Але одного разу вона стає свідком страшної події. Банда головорізів розправляється з молодою сім'єю, яка живе з нею по сусідству. У живих залишається лише їхній маленький син, але нікому не потрібен навіть такий юний свідок. Джипсі рятує хлопчика, і вони намаються утекти. Але їх слідом йдуть професійні вбивці, які отримали чіткі вказівки...

Анатомія вбивств

Патологоанатомка, яка винайшла революційний метод відновлення останків, приїжджає до Південної Кореї на наукову конференцію. Там вона отримує запит від місцевої поліції обстежити знайдене у річці тіло.

Будинок пристарілих

Щоб уникнути в'язниці, Мілан змушений відпрацювати 300 годин громадських робіт у будинку для людей похилого віку. Хлопець швидко знаходить спільну мову з постояльцями, які ставляться до нього як до рідного онука. А незабаром, дізнавшись, що власники закладу, користуючись станом старих, крадуть їхні гроші, Мілан вирішує організувати їхню втечу.

Розрив у часі

Сара, органічний фермер, знайомиться з чоловіком на ім'я Ріп Ван Вінкль-молодший, який стверджує, що він з 1787 року. Незабаром вона виявляє старомодні романтичні почуття, які можуть бути такими ж божевільними, як і його історія.

Роман служниці

Англія, 1924 рік. Молода служниця Джейн зустрічає харизматичного англійця із сім'ї аристократів. Почуття між двома людьми з різних соціальних верств спалахують як сірники. Історію пристрасті, дружби, ніжного кохання та довіри перериває один доленосний день, який Джейн зафіксувала у своїй пам'яті у найдрібніших деталях. Він і визначив її подальше життя.


Читати також