11.05.2024
Розваги
eye 1035

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 11.05.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 11.05.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Зелені водорості / Les algues vertes / Green Tide

Після підозрілих смертей місцевих жителів на бретонських пляжах молода журналістка вирішує оселитися в Бретані, щоб дослідити феномен зелених водоростей. Там вона виявляє ланцюжок подій, людей, які оточують цю екологічну та соціальну катастрофу. Цей фільм - кіноадаптація коміксу та самого скандалу.

Костолом / Переломлювач кісток / Ruthless

У житті Гаррі сталася трагедія: його дочку було викрадено і вбито. Розчарувавшись у правосудді, він вирішує діяти самостійно. Гаррі виходить на слід банди, пов'язаної з викраденням дівчат, і збирається мстити. А методи у нього жорсткі — спочатку ламає кістки, потім ставить запитання.

Черепахи аж до низу / Turtles All the Way Down

Екранізація бестселера і самого особистого роману Джона Ґріна, розповість про старшокласницю з ОКР і напади тривоги Азі (Ізабела Мерсед), яка разом з подругою вирушає на пошуки безслідно зниклого мільярдера і за сумісництвом батька юнака, в якого героїня колись була закохана.

Оголена муза П'єра Боннара / Bonnard, Pierre et Marthe

Один із найбільших художників нашого часу П'єр Боннар відомий своїми вишуканими, повними яскравих фарб роботами. Таким же насиченим було і його особисте життя. Таємнича муза, ім'я якої ховалося понад 30 років, невпинно випробовувала майстра. Кохання, пристрасть, зради — їхні стосунки були схожі на полум'я, в якому один із них мав згоріти.

Химера / La chimera

1980-ті, Італія. Повернувшись до міста своїх спогадів, молодий британський археолог Артур зустрічає банду шукачів скарбів і виявляється втягнутим у незаконний обіг стародавніх знахідок.

Поки друзі Артура використовують його особливий дар з метою розбагатіти, він шукає вхід у потойбічний світ, щоб знову зустрітися зі своєю коханою. Адже кожен переслідує власну Химеру, але не всім вдається її знайти.

Темрява людини / Darkness of Man

Рассел Гетч, агент Інтерполу, несподівано стає опікуном для маленького Джейдена, сина його покійної коханої, яка працювала його інформатором та загинула під час поліцейської операції. Гетч дав урочисту обіцянку матері хлопчика забезпечити безпеку її сина та його діда. Тепер, на тлі війни між злочинними угрупованнями в Лос-Анджелесі, він повинен виконати свою обіцянку, захищаючи їх від загрози, незважаючи ні на що.

Одне життя / One Life

Скромного та непублічного джентльмена Ніколаса Вінтона запрошують на телевізійне ток-шоу, де він нарешті дізнається всю правду про події Другої світової війни, коли він намагався врятувати сотні дітей від загибелі у концтаборі. Одне життя може змінити долі сотень людей — як у минулому, так і у сьогоденні.

Місце під сонцем / Free State

Двоє братів викрадають сумку з грошима та стають метою номер один для холоднокровного вбивці. Брати Джоел і Меттью працюють теслями і ледве зводять кінці з кінцями. Повертаючись додому з полювання, вони бачать машину, в якій після пограбування банку їхали суворий вбивця і його напарник.

Татова донька / La fille de son pere / No Love Lost

Етьєну ледве виповнилося двадцять років, коли він закохався у Валері, і незабаром у них народилася дочка Роза. Невдовзі Валері покинула сім'ю, і батько виховував дівчинку один. Через шістнадцять років, коли Роза повинна виїхати вчитися, і їм доводиться роз'їхатися, щоб кожному жити своїм життям, минуле спливає на поверхню.

Мисливці на привидів: крижана імперія / Ghostbusters: Frozen Empire

Сім'я Шпенглерів повертається до легендарної пожежної частини в Нью-Йорку.

Гра джентльменів / The Long Game

Команда гольфістів-аматорів відкриває по сусідству з елітним заміським клубом свій. Тут немає маршалів, підстриженої по лінійці трави та дорогого екіпірування. Усе своїми руками. Але той, хто подолає бункери із бруду, перешкоди з кактусів та бокс у роздягальні, буде готовий до всього. Під глузування всього міста команда готується до свого першого великого турніру.

Читати також


up