06-05-2024 Розваги 593

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 05.05.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 05.05.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Любов, брехня та кровопролиття / Love Lies Bleeding

1980-ті. Лу керує тренажерним залом у забутій богом американській глушині. Вона вже багато років не спілкується з батьком — місцевим кримінальним авторитетом і переживає за сестру, чий чоловік регулярно розпускає кулаки. Якось дівчина з першого погляду закохується в культуристку Джекі, яка ненадовго зупинилася в їхньому містечку на шляху на чемпіонат у Вегасі. Почуття взаємні, дівчата починають жити разом, але коли зять Лу вкотре переходить усі межі, це запускає ланцюжок непередбачуваних подій.

Кров в обмін на пил / Blood for Dust

Комівояжер Кліфф заради сім'ї залазить у борги і стрімко йде на дно. У розпачі він погоджується співпрацювати з Ріккі, не підозрюючи, що саме той перевозить. Тепер його завдання – вийти сухим із води – у бізнесі, де це ще нікому не вдавалося.

Довга гра / The Long Game

Команда гольфістів-аматорів відкриває по сусідству з елітним заміським клубом свій. Тут немає маршалів, підстриженої по лінійці трави та дорогого екіпірування. Усе своїми руками. Але той, хто подолає бункери із бруду, перешкоди з кактусів та бокс у роздягальні, буде готовий до всього. Під глузування всього міста команда готується до свого першого великого турніру.

Ґодзілла мінус один / Gojira -1.0 / Godzilla: Minus One

В останні дні Другої світової камікадзе Коїті Сікісіма посадив літак на острові Одо, де розташовувалася ремонтна база імператорської армії Японії. Того ж вечора на них напав величезний ящір Годзілла, що казна-звідки взявся, — саме так називали його місцеві.
Коїті повертається до зруйнованого бомбардуванням Токіо (батьки загинули, від будинку залишилися одні уламки) і намагається жити далі. До нього прибивається дівчина з немовлям, якого вона врятувала під час повітряного нальоту, вона теж залишилася без сім'ї. Час іде, життя налагоджується, Коїті працює збирачем мін у Токійській затоці, і одного разу їх хисткий дерев'яний катер стикається з Годзіллою, який після ядерних випробувань на атоле Бікіні став ще більшим і ще лютішим.

Земля мафії / Mob Land

Провінційне американське містечко. Прості роботяги Шелбі та Трей вирішують влаштувати зухвале пограбування, щоб дістати гроші для своєї родини. Їхній злочин іде не за планом, через що вони вплутуються в перестрілку, вбивають двох людей і ледве ховаються з місця злочину. Незабаром на їхній слід нападає досвідчений шериф Боді Девіс, який хоче будь-що-будь покінчити з наркобізнесом, що повільно пожирає його рідне місто. Проте служитель закону виявляється зовсім не найнебезпечнішим противником Шелбі та Трея. Грабіжники навіть не підозрюють, що вкрадені ними гроші належать могутньому мафіозному босу, який прагне помститися людям, які зірвали його плани.

Керівник резидентури / Chief of Station

Колишній оперативник ЦРУ Бен Маллой, який важко переживає загибель дружини, раптово дізнається, що її смерть могла бути зовсім не нещасним випадком. Розпочавши розслідування, Бен знову занурюється в небезпечний світ шпигунства і виходить на слід змови, що перевертає уявлення про все, що резидент знав про свою дружину і службу, якій він присвятив більшу частину життя.

Прекрасна бунтарка / Sei nell'anima / Beautiful Rebel

Історія сходження до слави головної італійської рок-зірки Джанни Нанніні, яка прагнула своєї мрії наперекір думці сім'ї та музичної індустрії.

Зухвала мавпа. Велика втеча / Jeff Panacloc: A la poursuite de Jean-Marc

Джефф майже одружений. Для повного щастя не вистачає лише благословення коханої бабусі, яка мешкає на іншому кінці країни. Але шлях до неї раптово перегороджують люди у чорному. Нещодавно із секретної лабораторії втік небезпечний злочинець — плюшева мавпочка Марко. І на її пошуки кинуті найкращі агенти. Джефф і Марк знаходять один одного і вирушають у найнебезпечнішу пригоду у своєму житті. Адже немає нічого страшнішого, ніж залишити наречену без свята.

Найкращі хіти / The Greatest Hits

Гаррієт намагається пережити страшну трагедію у своєму житті: її хлопець Макс загинув в аварії. Вона помічає, що прослуховування улюблених пісень, що нагадують про нього, переносить її в минуле, до того ж буквально. Але тепер вона знайомиться з Девідом, який теж недавно пережив втрату. Гаррієт починає з ним зближуватися, але не може відпустити Макса.

Фаворитка Міллера / Miller's Girl

Каїро Світ — обдарована студентка і письменниця-початківець. Професор Джонатан Міллер бачить у Каїро великий потенціал і дає їй завдання написати оповідання у стилі улюбленого автора. Поступово відносини студентки та професора стають дедалі заплутанішими, а межі особистого — розмитими. Міллер відчуває, що його кар'єра та сімейне життя, ось-ось стануть під загрозою.


Читати також