28-04-2024 Розваги 827

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 28.04.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 28.04.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Техасець по випадковості / Accidental Texan

Хлопець Ервін опиняється у скрутному становищі в Техасі. Його бере під крило майже збанкрутілий нафтовий бурильник Мерл. Вони вирішують поправити своє фінансове становище та перехитрити корумповану нафтову компанію.

Будівля №5 / Batiment 5

Хабі, молода жінка, яка бере активну участь у житті місцевого співтовариства, дізнається про новий план розбудови району, в якому вона зросла. Під керівництвом П'єра Форжа, молодого педіатра, який отримав посаду мера, план передбачає знесення будівлі, де виросла Хабі. Хабі та її сім'я намагаються запобігти знесенню будівлі № 5, борючись із міською радою та її грандіозними амбіціями.

Лялі їдуть далі / Drive-Away Dolls

Філадельфія, 1999 рік. Після розриву з партнершою тусовщицею Джеймі ніде жити. Дізнавшись, що скромна і зажата подруга Меріан збирається їхати до тітки в Таллахассі, вона умовляє її взяти машину на перегін і вирушити туди разом. Через помилку власника контори дівчатам дістається автомобіль з дуже важливою посилкою, яку мали забрати серйозні люди з кримінального середовища.

Бунтівний місяць. Частина 2 - Та, що лишає шрами / Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Події фільму розгортаються у всесвіті, контрольованому корумпованим урядом Праматері. Кора і воїни, що вижили, готуються пожертвувати всім, борючись пліч-о-пліч з народом Вельдта. Напередодні битви героям доведеться поглянути в обличчя своєму минулому і зрозуміти, за що вони повинні битися.

Теорія простих чисел / Le theoreme de Marguerite / Marguerite's Theorem

Майбутнє геніальної студентки факультету математики руйнується раптово: фатальна помилка у дослідженні ставить хрест на роботі, якій вона присвятила усі останні роки. Маргарита вирішує назавжди зав'язати з науковою кар'єрою, і тепер вона має зіткнутися з простими людськими складнощами: знайти нове житло, роботу, друзів, кохання. Але виявляється, побутові речі даються їй не так просто, як обчислення.

Зірвати банк / Cash Out

Професійний злодій Мейсон разом із братом планує свою найбільшу справу — пограбування банку. Коли все йде не так, вони опиняються всередині в оточенні співробітників поліції. Поки ситуація загострюється, Мейсон веде переговори з провідним переговорником — своєю колишньою коханкою.

SуперКопи: Місія «Бабуся» / 3 jours max / Only 3 Days Left

Раян — звичайний коп, який мріє про посаду в секретній службі Франції. Але його навички поліцейського досить пересічні. А ось його бабуся — справжня знаменитість і учасниця мегапопулярного реаліті-шоу. Коли її викрадає мексиканський картель, Раяну доводиться зібрати команду вірних друзів і вирушити на суперсекретне завдання: на них чекають пригоди у Франції, Абу-Дабі та Мексиці. Нагородою ж стане не тільки бабусина подяка, але, можливо, і підвищення по службі.

Придорожній заклад / Road House

Вибивала Далтон приїжджає до провінційного бару в Міссурі, де стикається з місцевою бандою.

Міський мисливець / Shiti Hanta / City Hunter

Фільм заснований на однойменній манзі Цукаса Ходзьо. Винятковий стрілець і безнадійний плейбой, приватний детектив Ре Саеба неохоче укладає союз із сестрою свого покійного партнера, щоб розслідувати його смерть.

Нічого втрачати / Rien a perdre / All to Play For

Сильвія живе у Бресті з двома дітьми, Софіаном та Жан-Жаком. У них дружна сім'я, але в їхнє щастя втручається один випадок. Перебуваючи у квартирі без дорослих, Софіан отримує травму, через що його забирають до іншої сім'ї. Сильвія робить все можливе, щоб повернути собі свою дитину.


Читати також