14-04-2024 Розваги 764

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14.04.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14.04.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Білий птах: Нове диво / White Bird

Фільм заснований на однойменному графічному романі Р. Дж. Паласіо 2019 року... Джуліана Олбанса виключили зі школи за жорстоке поводження з Оггі Пуллманом. До Джуліана приїжджає бабуся, яка ділиться з онуком історією її юності в окупованій нацистами Франції. Тоді її життя врятували тільки доброта і мужність майже незнайомого їй юнака, якого також дошкуляли в школі однокласники.

Задира / Scrapper

12-річна Джорджі щасливо живе одна у своїй лондонській квартирі, наповнюючи її чарами. Якось у її житті з'являється батько і примушує дівчинку зіткнутися з реальністю.

Морська трава / Seagrass

Історія розгортається у середині 1990-х років. Канадка японського походження Джудіт, її чоловік Стів та дочки Стефані та Еммі вирушають на тихоокеанське узбережжя, щоб провести тиждень у терапевтичному сімейному центрі. Джудіт не може оговтатися після недавньої смерті своєї матері і тепер переосмислює свій шлюб, сповнений напруженостей, сумніваючись у тому, що зробила правильний вибір. Поки їхні батьки проходять сеанси групової терапії, Стефані та Еммі досліджують узбережжя та спілкуються з іншими дітьми. Час, проведений разом, починає оголювати нові тріщини у сімейних стосунках.

Залізний кіготь / The Iron Claw

Їхнє життя — виснажливі тренування перед майбутньою битвою. Щоразу, виходячи на арену, вони ризикують залишитися тут назавжди. Натовп вітає могутніх юнаків, готових розважати їх заради швидкоплинної слави. Але вони не гладіатори в Стародавньому Римі. А діти колись знаменитого бійця, котрий тепер повністю сконцентрований на кар'єрі своїх чотирьох синів. Рано чи пізно вони стануть великими чемпіонами, іншого шляху вони не мають.

Як піти на побачення з Біллі Волшем / How to Date Billy Walsh

Слідкуйте за парою друзів дитинства: Амелією та Арчі. Арчі завжди тримав свою любов до неї в секреті, але як тільки він набирається сміливості, щоб зізнатися у своїх почуттях, Амелія закохується в Біллі Волша, нового студента-перекладача.

Ліза Франкенштейн / Lisa Frankenstein

1989 рік. Під час грози старшокласниця Ліза випадково оживляє вікторіанського красеня і починає робити з нього хлопця своєї мрії.

Кривава права рука / Red Right Hand

Кеш живе скромним і мирним життям, допомагає чоловікові покійної сестри виховувати племінницю Саванну і керувати фермою в невеликому містечку в Аппалачах. Але коли Кішка, голова місцевої банди та садистка, починає загрожувати його родині, Кеш розуміє, що готовий на все заради їхнього захисту. І чим довше триває протистояння, затягуючи Кеша у вир насильства, тим сильніше стирається кордон між добром і злом.

Почерк кілера / Damaged

Поліція Чикаго так і не спромоглася зловити серійного вбивцю, який кілька років тримав місто в страху. Але одного разу він зник - так само несподівано, як і з'явився. Усі забули про жорстокого злочинця. Усі, окрім детектива, який розслідував його справу. Через п'ять років у Шотландії почали відбуватися вбивства з тим самим почерком. Детективу доведеться вирушити на інший кінець світу, щоб нарешті спіймати вбивцю і помститися за смерть своєї коханої.

Сплячі собаки / Sleeping Dogs

Після лікування провалів у пам'яті колишній детектив із розслідування вбивств переглядає справу десятирічної давності, пов'язану з жорстоким убивством професора коледжу.

Злісні маленькі листи / Wicked Little Letters

Англія після закінчення Першої світової війни. У маленькому містечку Літлхемптон невідомий зловмисник регулярно відправляє побожній жінці Едіт Свон образливі листи, які містять нецензурну лайку. Після отримання 19 листа батько Едіт не витримує і звертається в поліцію, стверджуючи, що знає відправника. Головною підозрюваною стає молода, запальна, прямолінійна і грубувата жінка Роуз Гудінг, відома своєю розв'язною поведінкою і постійним використанням лайливих слів.

Королівство тварин / Le regne animal / The Animal Kingdom

Світ охоплений хвилею невідомої мутації, яка перетворює людей на звірів. Чи небезпечні мутанти? Як передається захворювання? Франсуа робить все, щоб урятувати свою заражену дружину Лану. Коли її відправляють у лікарняну філію на півдні Франції, він з 16-річним сином Емілем їде слідом. Внаслідок аварії деякі з істот, серед яких може бути дружина Франсуа, зникають. Батько із сином починають пошуки Лани, які назавжди змінять їхнє життя.


Читати також