06-04-2024 Розваги 1157

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 6.04.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 6.04.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Сенсація / Scoop

У 2019 році продюсер шоу Newsnight на каналі ВВС Сем Макалістер домовляється про інтерв'ю з принцом Ендрю, другим сином королеви Єлизавети II. У розмові з журналісткою Емілі Мейтліс принц коментує історію зі скандалом навколо Джеффрі Епштейна — американського фінансиста, який засуджений за організацію проституції. Ендрю вперше публічно говорить про дружбу з Епштейном та про свій зв'язок із неповнолітньою Вірджинією Робертс. Вихід інтерв'ю провокує шквал критики, що обрушилася на принца Ендрю, і за кілька днів його позбавляють усіх королівських титулів.

Дюна: Частина друга / Dune: Part Two

Герцог Пол Атрід приєднується до фремен, щоб стати Муад Дібом, одночасно намагаючись зупинити настання війни.

Формула популярності / Popular Theory

Обдарована дванадцятирічна дівчинка Ервін набагато розумніша за будь-кого зі своїх однокласників. Але її геніальність відштовхує однолітків і ніхто її не розуміє. Мріючи перемогти в науковому конкурсі, Ервін винаходить хімічну речовину, яка робить людей популярними, і тим самим перевертає шкільну ієрархію.

Заручники острова / Soudain seuls

Подружня пара вирушає в довгоочікувану подорож, яка швидко перетворюється на справжнє випробування. Після краху корабля вони виявляються на незаселеному острові недалеко від Антарктиди, де шанси на виживання мізерно малі. Їм доведеться протистояти силам природи і диким тваринам, знаходити їжу і укриття.

Злочини моди: вбивча хватка / Killer Clutch

Модельний бізнес – сфера жорстка та нещадна. Модні стилісти, модельєри та довгоногі манекенниці відчувають постійний стрес через нещадну конкуренцію та внутрішні конфлікти. Це добре відомо героїні фільму, «модному психологу» Лорен Елліот. Її вміння за п'ять хвилин заспокоювати «модників», що найбільш перехвилювалися, високо цінують і запрошують на особливо напружений Тиждень моди в Парижі. Але навіть Лорен не була готова до того, що один із модних показів завершиться загадковим вбивством. І з «психолога моди» дівчині доводиться терміново перекваліфікуватися на «модного детектива».

Прекрасне літо / La bella estate / The Beautiful Summer

За однойменним романом Чезар Павезе. Турін, 1938 рік. Джинії лише шістнадцять років. Вона працює швачкою, а її будні затьмарені наближенням масштабної та кривавої війни. Як і всі у її віці, дівчина мріє закохатися і знаходить свій об'єкт симпатії в особі молодого художника. Амелія - натурниця, вона готова струсити Джинію і перевернути її світ із ніг на голову. За коротке літо Джинія знаходить хоробрість бути самою собою будь-що-будь.

Клаустрофоби: Інсомнія / Double Blind

Семеро незнайомців записуються на звичайне, здавалося б, випробування препарату у фармацевтичній компанії, але незабаром виявляють жахливий побічний ефект: вони не можуть заснути. А якщо вони заснуть, то помруть. Установа раптово переходить у режим карантину і тепер учасники повинні не спати ще 24 години, незважаючи на те, що не спали майже п'ять днів поспіль.

Довгоочікуваний світанок / Finalmente l'alba / Finally Dawn

Рим, 1950-ті роки. Напередодні заручин із нелюбимим чоловіком молода дівчина вирішує випробувати долю і вирушає на проби у відому кіностудію Cinecitta. Спонтанна поїздка перетворюється на нескінченну ніч, під час якої вона всім серцем втягується в світ кіно.

Манодром / Manodrome

У Ральфі у житті настав складний період. Його дівчина Сел незабаром народить, він втратив роботу і тепер змушений таксувати. Щоб упоратися зі стресом, Ральфі вживає антидепресанти та ходить до спортзалу. Одного разу товариш по «качалці» пропонує хлопцеві зустрітися з «потрібними людьми», які допоможуть йому встати на ноги і знову здобути впевненість у собі.


Читати також