22-04-2024 Розваги 608

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.04.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.04.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Асфальтові джунглі / Asphalt City

Молодий фельдшер перший рік працює на "швидкій" у Нью-Йорку.

Небезпечні води / Dangerous Waters

Ким насправді є Дерек — справжня загадка для Альми і дочки Роуз. Утрьох вони відправляються на приємну прогулянку під вітрилами, але на них нападають невідомі. У відкритому морі далеко від цивілізації розраховувати залишається тільки на власні сили. Тепер перед юною Роуз постає вибір: рятуватися від голодних акул, озброєних вбивць і стихії, що розбушувалася, або ж зупинитися і дати бій своїм страхам.

Кілер іде геть / Knox Goes Away

Джон Нокс – професійний кілер. Його вчинки лежать на душі важким тягарем, і Нокс планує піти у відставку. Однак поява на порозі сина, Майлза - шокованого, в крові, що благає допомогти йому - змінює всі плани. Заручившись підтримкою старого друга Хав'єра, Нокс повинен розробити складну схему і заплутати поліцію, яка переслідує їх, щоб спокутувати провину і врятувати сина, з яким не спілкувався багато років. Ситуацію ускладнює те, що у Джона діагностували швидку форму деменції, і тепер рахунок часу йде на години.

Найкращі хіти / The Greatest Hits

Гаррієт намагається пережити страшну трагедію у своєму житті: її хлопець Макс загинув в аварії. Вона помічає, що прослуховування улюблених пісень, що нагадують про нього, переносить її в минуле, до того ж буквально. Але тепер вона знайомиться з Девідом, який теж недавно пережив втрату. Гаррієт починає з ним зближуватися, але не може відпустити Макса. І їй доведеться серйозно замислитися над тим, чи хоче вона змінити минуле.

Білий птах: Нове диво / White Bird

Фільм заснований на однойменному графічному романі Р. Дж. Паласіо 2019 року... Джуліана Олбанса виключили зі школи за жорстоке поводження з Оггі Пуллманом. До Джуліана приїжджає бабуся, яка ділиться з онуком історією її юності в окупованій нацистами Франції. Тоді її життя врятували тільки доброта і мужність майже незнайомого їй юнака, якого також дошкуляли в школі однокласники.

Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами / Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Події фільму розгортаються у всесвіті, контрольованому корумпованим урядом Праматері. Кора і воїни, що вижили, готуються пожертвувати всім, борючись пліч-о-пліч з народом Вельдта. Напередодні битви героям доведеться поглянути в обличчя своєму минулому і зрозуміти, за що вони повинні битися.

Зла не існує / Aku wa sonzai shinai / Evil Does Not Exist

Маленька Ханна живе разом зі своїм батьком Такумі неподалік Токіо. Якось місцеві жителі дізнаються про план будівництва поряд з ними великого туристичного комплексу, поява якого загрожує унікальній природі регіону. Щоб налагодити діалог із жителями та переконати їх погодитися на будівництво, представники будівельної компанії вирішують провести з ним цілий день. Поки Такумі зайнятий із міськими гостями, Ханна безвісти зникає.

Три мушкетери: Міледі / Les trois mousquetaires: Milady / The Three Musketeers - Part II: Milady

На очах д'Артаньяна викрадають його кохану Констанцію. Поки вірні друзі, три королівські мушкетери Атос, Портос і Араміс, борються на полі бою, д'Артаньян змушений об'єднати зусилля з таємничою Міледі, щоб урятувати свою кохану. Але страшні таємниці минулого можуть зруйнувати як нові союзи, так і стару дружбу.

Сезон полювання / Chasse gardée / Open Season

Вирішивши розпочати нове життя ближче до природи, паризька пара з двома дітьми переїжджає у невелику сільську громаду. Але коли вони дізнаються, що всі їхні нові сусіди - затяті мисливці, вони повинні зробити все можливе, щоб знищити їх.


Читати також