Прикраси зі срібла – гарячий тренд 2023 року

Прикраси зі срібла – гарячий тренд 2023 року

Багато жінок не знають, яку прикрасу з дорогоцінного металу купити у 2023 році. Поспішаємо повідомити, що в моді зараз ефектні та виразні ювелірні вироби, які додають характеру будь-якому стилю. Від масивних сережок, які востаннє були хітом майже 20 років тому, до носіння кількох браслетів і перснів з печатками на пальцях. І все це у сріблі, адже саме цей колір царює протягом усього 2023 року. Такі ювелірні вироби можна придбати в інтернет-магазині Золота Королева. Нижче ми представляємо три найголовніші ювелірні тренди поточного сезону.

Повернення моди на срібло

Протягом останніх років на модних подіумах спостерігався відхід від срібла, але у 2023 році цей універсальний та культовий колір повертається до колекції модних будинків і брендів. Це не означає, що золоті прикраси потрібно ховати у шухляду. Навпаки, ніжні золотисті акценти, наприклад каблучки чи підвіски, як і раніше, вітаються.

Сучасні срібні прикраси – це прості геометричні форми, оригінальні контури і так званий м'ятий листовий метал. Срібний колір – чудова основа, яка пасує до всього, його легко комбінувати з прикрасами будь-якого іншого кольору.

Каблучки та персні з печатками

Цього сезону заведено робити акцент не тільки на помітних сережках або намистах, на модних подіумах можна побачити також набори з багатьох каблучок і перснів, не обмежуючись однією прикрасою на одному пальці. Саме не одна каблучка, а одразу кілька є модними у 2023 році. Важливо, щоб вони утворювали цілісну композицію, яка буде привертати увагу. Тут немає чітких правил, можна комбінувати різні кольори металів, розміри вставок та їхні форми. На сайті zolotakoroleva.ua можна придбати каблучки з наступними вставками:

  • діамант,
  • сапфір,
  • смарагд,
  • аметист,
  • гранат,
  • топаз та ін.

Круглі сережки

Круглі сережки, безперечно, є позачасовим і класичним видом прикрас, які пасують практично до будь-якого стилю. Якщо у вас у кожному вусі по кілька дірок, ефектно і дуже модно буде комбінувати круглі сережки різного розміру та кольору, розташовуючи їх від найбільших до найменших. Ще одним цікавим різновидом вушних прикрас є кафф – прикраса, яка одягається на більшу частину мочки вуха чи імітує додатковий пірсинг.

Як зберігати срібні прикраси?

Усі срібні вироби повинні зберігатися у спеціально призначеному для цього місці. Ось тут і знадобляться скриньки та статуетки для прикрас. Останні є не тільки відмінним способом для зберігання сережок, кольє та каблучок, але й цікавим елементом декору кімнати.


Читати також