Ukraїner Q: прем’єра Ютуб-каналу з візійними розмовами про майбутнє України

Ukraїner Q: прем’єра Ютуб-каналу з візійними розмовами про майбутнє України

Ukraїner запускає новий ютуб-канал

Прем’єра каналу під назвою Ukraїner Q відбудеться на YouTube 3 лютого, де виходитиме цикл візійних розмов про бачення майбутнього України у різних сферах. Гість першого випуску — український публіцист, письменник і журналіст Віталій Портников.

За минулі два роки Ukraїner суттєво змінився — від життєствердних історій про локальних дієвців, давні й сучасні українські традиції, ремесла й ініціативи  в різних регіонах країни до протидії російській пропаганді й розповідей про про боротьбу українців під час повномасштабної війни. Команда Ukraїner вирішила запустити ще один, сфокусований на інтерв’ю ютуб-канал, щоб дати українцям можливість почути думки різнопрофільних експертів та сформувати цілісне розуміння гармонійного розвитку України в майбутньому, потенційні виклики і можливості на цьому шляху.

На ютуб-каналі Ukraїner Q (Q від слова «question», або «запитання» англійською мовою) регулярно виходитимуть розлогі інтерв’ю з українськими й іноземними інтелектуалами про майбутнє України. Вони обговорюватимуть, якою буде культурна стратегія після війни, як формуватиметься політика національної пам’яті, як Україні наростити економічний потенціал і на чому варто будувати український бренд у світі. Відповіді на ці та  інші питання глядачі почують у випусках Ukraїner Q з ведучою Юлією Тимошенко.

Кожен випуск виходитиме як відеоінтерв’ю на ютуб-каналі Ukraїner Q, подкаст «Що далі?» на аудіоплатформах і розлогий текстовий матеріал на сайті ukraїner.net.

«Повномасштабна війна Росії спрямована на те, щоб відібрати у нас, зокрема, відчуття майбутнього та власної суб'єктності. Однак, попри всю невизначеність нам, як і суспільству, так і державі, надважливо вимальовувати свій вектор розвитку саме зараз, розглядати різні сценарії, ризики та розуміти, як ми маємо діяти», - каже ведуча нового проєкту «Що далі? Розмови про Україну майбутнього» на ютуб-каналі Ukraїner Q Юлія Тимошенко.


Читати також