Поза 100

Збірка еротичної поезії Поза 100. Поет Оля Кльова

Вже найближчими днями побачить світ, а світ її, збірка еротичної поезії «Поза 100». Це буде зовсім нове, неочікуване, відверте (без жодних табу), пікантне, з нотками екстравагантності видання. Хоча би в якомусь шматочку книги, але кожен з читачів побачить і знайде в ній себе.

Ця збірка покликана привернути вашу увагу до болючого, мабуть, найінтимнішого питання світового масштабу. Висвітлити проблему сексу і запропонувати свій варіант вирішення. Люди чомусь здебільшого уникають теми сексу, не говорять про «це» один з одним: соромляться, бояться чи просто не хочуть визнати, що це для них важливо. Але чому так? Ці поетичні рядки покажуть, що фізичне бажання – це прекрасно: від нього ми отримуємо задоволення, продовжуємо рід, живемо наповненим життям. Це і є проявом любові, врешті-решт! Хіба є щось в тому світі солодше, ніж коли в закоханих, сповнених бажанням, така яскрава довіра, готовність пробувати нове, цікаве, шалене і відверте? Фізичне задоволення не лише прекрасне, а ще й дуже корисне для здоров’я, тіла, емоційного стану та для стосунків . А кохання – це природне почуття, таке близьке кожній людині. Хоча дехто, на жаль, сприймає його як щось буденне та належне, як безумовний (вроджений) рефлекс. І, не надаючи цьому потрібної уваги, думає: та все нормально, нікуди ті почуття не дінуться… А, може, якраз через таку думку й згодом виникають проблеми у взаєминах? На щастя, є ще і ті, хто вважає кохання мистецтвом, ті, що леліють його, плекають, прагнуть розвиватися у сексуальній сфері і урізноманітнювати життя, реалізовуючи цікаві, деколи злегка «божевільні» ідеї, та розфарбовувати його яскравими, кольоровими барвами. Тож тут можна знайти відповіді на запитання особистого характеру або ключі до них, переглянути і відкоригувати своє ставлення до еротики та просто насолодитися римованими рядками на інтимну тематику, відкрити для себе справжню пристрасть, чуттєвість і красу еротичної поезії.

Як сказав український блоґер Олег Жижиян: «Коли почав читати перші рядки, то спершу були незрозумілі відчуття, де виливалися в боротьбу між моїми спогадами та сексуальними фантазіями сьогодення. Читаючи рядки віршів Олі, я щиро почав відчувати збудження, а моментами захотілося це все пережити із кимось наяву. Надзвичайно приємно, що українською мовою можна прочитати рядки і такого жанру».

«Поезія Олі – це дивовижний сплав бажання і пристрасті, які випереджують події. Випереджують час, досвід, реальність. Оля нестримна в своїх почуттях, її емоції рвуться на волю віршами. Вони розривають її на дрібні друзки, і вони ж її складають. Назад. Докупи. Але складають кожен раз іншу – досвідченішу, тихішу, уважнішу. У цьому, власне, і вся магія її поезії. У цьому, власне, сила її слів», – слова відомої авторки романів «Курва», «Любов практична» та ін. Христини Лукащук.

А так відгукнувся інстаграмний блоґер і письменник Леонід Мартинчик: «Бути відвертим із собою – самопізнання та самотність, бути відвертим із публікою – сміливість і щоденний виклик. Її поезія вселяє віру і надію на ту істинну справжність та цілковиту оголеність, і зовсім не душевну. В епоху емоційних маніпуляцій та «справжньої» брехні Оля намагається подивитися відверто кожному в очі, видихнувши та облизавши губи, і спитати: «Хочеш?». Її книгу в своїх руках тримає той, хто дає відповідь на це запитання. Вона впевнено прописує дорогу для тих, хто втомився від вдавань та лицемірства. В кожному з нас існує природне і таке необхідне нам жіноче бажання віддаватися та чоловіче – приймати. От тільки ми дуже часто забороняємо собі пропускати природу через наші тіла. Вона вміє і вчить…».

© md-eksperiment.org


Читати також