Гурт ROCKOKO збирає кошти на випуск дебютного альбому

Гурт ROCKOKO збирає кошти на випуск дебютного альбому

У кожного із учасників гурту ROCKOKO в дитинстві була мрія – стати музикантом. Хлопців надихали відомі музиканти, що своїм прикладом доводять важливість цього виду мистецтва. Як і в будь-якій справі, щоб стати професіоналом потрібно багато працювати. Результатом роботи колективу є понад 250 концертів в Україні та за кордоном, найуспішніший з яких зібрав понад 600 глядачів. Та найголовнішим пунктом в біографії музиканта є не концерти, не кліпи, а альбоми – збірки композицій, що створюють музичний портрет і назавжди залишають слід в історії музики. Мета ROCKОKO – стати одними з них. Випуск альбому – задоволення не з дешевих, тому, щоб закріпити свою музичну діяльність, колектив запустив краудфандинговий проект – збір коштів на запис альбому.

«Вартість створення альбому – 5200 доларів. В неї входить запис, міксування, мастеринг, дизайн обкладинки, друк та реклама. Платівка матиме назву «Dark and Light», що характеризує дві сторони гурту. Альбом складатиметься з 12 композицій та вийде на двох дисках, що суттєво відрізнятимуться за звучанням і жанром. Тому просимо вас реалізувати нашу мрію разом!» – закликають музиканти.

Особливість платформи, через яку проводиться збір коштів, в тому, що спонсори проекту не просто жертвують кошти, а отримують за це винагороди - т.зв. перки (perks), в які входять певні комплекти речей (items), зокрема - сам альбом. За один долар ви отримаєте mp3-версію диску та подяку в соцмережах , за 10 – його фізичну копію та запрошення на закритий ексклюзивний акустичний концерт, а за 1000 – зможете знятися в кліпі гурту! Повний перелік перків знаходиться на сторінці проекту. Максимальна тривалість кампанії по збору коштів – 2 місяці, дата закінчення – 30 вересня. В разі успішного завершення кампанії диск вийде наприкінці листопада. Якщо ні – усі гроші повернуться спонсорам.


Читати також