Гурт БІЛА ВЕЖА презентує сингл «Криптоніт»

Біла Вежа презентує синг Криптоніт. Новини культури 2018

Гурт БІЛА ВЕЖА презентує сингл «Криптоніт»

БІЛА ВЕЖА – «Криптоніт» (2018)

Автор слів – Євген Скоценко

Автор музики – Євген Скоценко

Студія – ФДР Мюзік

Саундпродюсер – Ярослав Вільчик, Роман Кальмук

Слухати сингл «Криптоніт»:

Soundcloud:

«Криптоніт» - другий сингл гурту, випущений у 2018 році, який увійде до майбутнього четвертого альбому. Робота над синглом відбувалася на студії ФДР Мюзік.

Максим Іващенко, фронтмен гурту БІЛА ВЕЖА: «Нас завжди приваблювала тема коміксів, і в новому синглі ми спробували розбавити притаманну нам лірику метафорою із, мабуть, найвідомішого коміксу в світі. Ідея метафори полягає у тому, що людина, яку ти кохаєш, - це твоя найбільша вразливість, тобто твій криптоніт, якому неможливо чинити опір».

Презентація нового синглу наживо відбудеться 30 листопада на сольному концерті гурту у Києві у клубі ATLAS

Інформація про гурт:

БІЛА ВЕЖА – український рок-гурт.

Наразі, у складі гурту 5 музикантів. За час свого існування гурт випустив 3 альбоми та відзняв 7 відеокліпів. За останні 2 роки БІЛА ВЕЖА проїхала 3 всеукраїнських тури, відігравши близько 100 концертів у 30 містах України, у тому числі на таких фестивалях як Atlas Weekend, Бандерштат, «Схід-Рок», «Республіка» та ін.

У творчому здобутку гурту - виступ у якості суппорту легендарного гурту «Uriah Heep», участь у проекті «Українська пісня» на Арені Львів, виступ на НСК «Олімпійський» на підтримку українських футболістів, а також участь у 6-му сезоні «Х-Фактор», в якому БІЛА ВЕЖА увійшла у Топ-5 кращих виконавців, здобувши любов та прихильність телеглядачів. Музиканти активно долучаються до благодійності, беруть участь у соціальних проектах.

Гурт працює над своїм четвертим альбомом.


Читати також