26-06-2022 Розваги 1112

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 26 червня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 26 червня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного усім нам неба.

Спостерігач / Watcher

Джулія зі своїм хлопцем переїжджає у нову квартиру, де дівчину починає переслідувати тривожне почуття, що за нею постійно хтось стежить. Хоча оточуючі не надають її занепокоєнням значення, незабаром по сусідству починають відбуватися насторожуючі події.

Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля / Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Продовження магічних пригод Доктора Стренджа у нових містичних світах та у протистоянні з новими ворогами.

Мегре та таємнича дівчина / Maigret

Одного ранку в самому центрі Парижу знаходять тіло дівчини, одягненої у вечірню сукню. Поруч із красунею не виявлено ні сумочки, ні документів. Легендарний комісар Мегре має розібратися, що сталося з нещасною.

Злочини майбутнього / Crimes of the Future

Новий фільм Кроненберга, друзі!

Недалеке майбутнє. Людство вчиться пристосовуватися до нового світу: у людей з'явився синдром прискореної еволюції, через який із тілом починають відбуватися дивовижні зміни. Одні приймають нову реальність, інші намагаються боротися із цим будь-якими можливими способами.

Прощавайте, мосьє Гаффманн / Adieu Monsieur Haffmann

Париж, 1941 рік. Франсуа Мерсьє працює у талановитого ювеліра, мосьє Гаффманна, і мріє одружитися з коханою жінкою. Однак перед обличчям німецької окупації у чоловіків не буде іншого вибору, як укласти угоду, наслідки якої в найближчі кілька місяців перевернуть долі всіх трьох героїв.

Точка кипіння / Boiling Point

Як це часто буває – біда не приходить одна. Шеф-кухар Енді катастрофічно спізнюється на роботу, намагаючись склеїти своє особисте життя по телефону. Його високопрофесійний вишколений персонал перебуває у тривожному очікуванні та на низькому старті: вони завжди готові лягти грудьми на амбразуру та відстояти честь закладу. Але найбільший кошмар полягає в тому, що колишній бос Енді, фантастично ялейний телекухар Аластер Скай, зі всіх можливих вечорів вибрав саме цей, щоб заявитись на вечерю до Енді, прихопивши із собою елегантного ресторанного критика Сару.

Доула / Doula

Подружня пара з Лос-Анджелеса довго не могла зачати дитину, але як тільки вони побачили довгоочікувані дві смужки на тесті для визначення вагітності, їх щастю не було меж. Ближче до пологів пара почала турбуватися про акушерку, адже знайти хорошого лікаря, який зможе прийняти пологи — не просто. За кілька місяців до появи на світ малюка, акушерка померла і тепер вагітній жінці та її чоловікові належить найняти сина загиблої жінки як доулу.

Я - Златан / Jag är Zlatan / I Am Zlatan

Він виріс в одному із найкримінальніших районів і зміг з самих низів потрапити на вершину світового футболу. Завдяки завзятості, удачі та вродженому таланту йому вдалося заволодіти серцями мільйонів. Його ім'я скандує натовп, і ледь побачивши його тріумфують стадіони. Ім'я легенди – Златан Ібрагімович, і це його історія.


Читати також