27-11-2022 Розваги 626

Новини музики за тиждень. 27.11.2022

Новини музики за тиждень. 27.11.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Red Hot Chili Peppers поділилися піснею «The Shape I'm Takin’»

Red Hot Chili Peppers опублікували пісню The Shape I'm Takin'. Раніше вона виходила на японському CD-виданні 13-го альбому гурту Return of the Dream Canteen, реліз якого відбувся 14 жовтня.
За звучанням трек The Shape I'm Takin' схожий на Nerve Flip з попередньої платівки групи Unlimited Love.

"Unlimited Love" і "Return of the Dream Canteen" - пов'язані між собою альбоми: всі ці пісні були написані під час джем-сесій, що відбулися після повернення Джона Фрушанте до Red Hot Chili Peppers. Гітарист повернувся до групи наприкінці 2019 року після 10-річної перерви.

Авріл Лавінь випустила делюкс-версію альбому «Love Sux» із шістьма новими піснями

Авріл Лавінь опублікувала розширену версію альбому Love Sux. До неї потрапило вдвічі більше пісень, ніж до оригіналу – цілих 25, включаючи шість нових треків.

Серед нових композицій – недавній дует із Yungblud «I'm A Mess», випущений на початку листопада. Також у трекліст розширеного "Love Sux" увійшли акустичні версії пісень "Bite Me", "Love It When You Hate Me" та "Bois Lie".

"Love Sux" побачив світ 25 лютого і став першою студійною роботою Авріл Лавінь за три роки. На ньому співачка повернулася до свого поп-панкового коріння – найбільше за стилем він нагадує дебютну платівку Лавінь «Let Go» (2002). Цього року Let Go саме відзначила своє 20-річчя – її навіть перевипустили на честь ювілею.

Rammstein показали епічний кліп «Adieu»

Rammstein випустили 9-хвилинний кліп "Adieu" - драматичний, епічний і схожий на справжній бойовик. Фанати миттєво розглянули в ньому посилання на старі кліпи - "Ich Will", "Mutter", "Mein Teil", "Mein Herz Brennt" і багатьом іншим.

Режисером відео «Adieu» виступив Спектер Берлін, який уже працював із гуртом над кліпом «Deutschland». У «Adieu» та «Deutschland» багато подібностей – наприклад, 9-хвилинний хронометраж та загальна епічність.

Мілен Фармер випустила перший за 4 роки альбом

«L'Emprise»

Мілен Фармер поділилася альбомом L'Emprise, це її перша платівка за чотири роки. Автором текстів стала сама співачка, а більшість музики написав Woodkid.

Окрім Woodkid, у роботі над матеріалом L'Emprise взяли участь Мобі, британський тріп-хоп-гурт Archive, французький поп-рок-дует AaRON та Тангі Дестабль, колишній учасник французького електропоп-проекту Yelle.

У трекліст L'Emprise увійшло 14 композицій – 12 оригінальних пісень, а також фортепіанні версії Rayon vert та Invisibles. На підтримку релізу було випущено два сингли, A tout jamais і Rayon vert. A tout jamais зайняв десяте місце у французькому чарті і увійшов до топ-20 хіт-параду Бельгії.

Machine Gun Kelly показав зворотний бік слави у кліпі «Taurus»

Machine Gun Kelly випустив кліп «Taurus»: у ньому показано життя популярного музиканта з усіх боків, включаючи істерики у студії та нав'язливих фанатів. Пісня увійшла до саундтреку до однойменного фільму «Телець», де Machine Gun Kelly виконав головну роль.

Головний герой фільму «Телець» – молодий музикант Коул, який поринув у життєві проблеми та пошуки натхнення. Роль його дівчини виконала Меган Фокс, також у картині знялася співачка Наомі Вайлд, яка взяла участь у записі треку Taurus.

Дженніфер Лопес присвятить одну з пісень нового альбому This Is Me… Now Бену Аффлеку

This Is Me…

Співачка та актриса Дженніфер Лопес у своїх соцмережах анонсувала новий студійний альбом під назвою This Is Me… Now, реліз якого відбудеться наступного року. Майбутня платівка буде першим великим релізом виконавиці за дев'ять років - попередній альбом A.K.A. виходив у 2014 році. Лопес представила не лише обкладинку This Is Me… Now, а й трекліст. Загалом на новому альбомі буде 13 композицій.

Одна із нових пісень під назвою Dear Ben pt. ll буде присвячена акторові та чоловікові Лопес - Бену Аффлеку. Вона стане продовженням композиції Dear Ben із альбому This Is Me… Then 2002 року. Нова платівка перегукується з роботою 2002 року як назвою, так і обкладинкою.

Про точну дату релізу This Is Me… Now поки немає інформації.


Читати також