Олдскул для балуваних: Роллікс зіграє благодійний концерт у Києві

Херсонський гурт Роллікс концерт 2023

Херсонський гурт Роллікс зіграє благодійний київський концерт 18 березня у Volume Club. Весь прибуток з концерту піде на підтримку ЗСУ, зокрема у фонд Musicians Defend Ukraine.

Роллікс — яскраві представники українського олдскульного року. Коли на концерти ходили не знімати 15 вірусних секунд треку, який почули в тіктоці, а махатися в слемах і жити це життя на повну. І цей дух свободи хлопці несуть з собою протягом своєї понад 20-річної музичної карʼєри.

Ви могли чути їхню «Бий-бий», вриватися на численних фестивалях під «Зупини час» чи ностальгувати за альтернативною юністю під «МікрOFF/ONна Перевірка» разом з Тартаком. Від класичних нефорів у косухах до балуваних музичних поціновувачів — Роллікс не оминув нікого.

Початок повномасштабного вторгнення видався нелегким для гурту: деякі учасники залишились в Миколаєві, басист Женя Гейко пішов захищати Україну у лавах ЗСУ, а лідер гурту, Дмитро Ігнатов, потрапив у окупацію в Херсоні. Та зараз гурт відновив діяльність і оновленим складом дає благодійні концерти, щоб збирати гроші на ЗСУ.

 Чому концерт Роллікс варто відвідати?

  • побачите наживо виступ трушних рокерів старої школи
  • Роллікс — нечасті гості у столиці, тому кожен їхній концерт — рідкість
  • Згадаєте юність під такі знайомі «Зруйнувати все», «Бий-бий» та інші треки
  • на сапорті зіграє гурт Півас — новий стьобний beer-funk проєкт від учасників гурту Dash
  • частина коштів з проданих квитків буде відправлена у фонд Musicians Defend Ukraine, що опікується музикантами, які пішли воювати.

Організатори концерту — «Космос Табір», ГО, яка обʼєднує мистецьку, спільноту та створює культурні та соціальні проєкти.

Де: Volume Club (БК Росток), Гарматна 26/2

Коли: 18.03 о 18:00


Читати також