Сакура зацвіла

Сакура зацвіла. Денис Лукін

Денис Лукін

В Дніпрі зацвіла сакура. До парку Інституту залізничників, де вона росте, потягнулися натовпи естетів. Але цього року на відвідувачів чекав неприємний сюрприз: оголошення, в якому зазначено, що у зв'язку з воєнним станом фото заборонено. Чому — не пояснюється. Приїхати до саду сакур і не зробити фото для інстаграму? Звучить як щось неможливе, але ж ви знаєте українців. Не можна — значить не можна. Люди ходили і просто дивились, насолоджувались. 
Ще територію саду патрулювали військові зі зброю. Навіщо — невідомо. Можливо, українська сакура — новий вид біологічної зброї.
Не вірите? Я б надав пруфи, але не ризикнув фоткати військових. Я міг би за допомогою зуму зняти, коли був далеко від них, проте зрозумів, що ці фото все одно не викладатиму в інсту — бо це була б зрада. Просто повірте на слово. Або приїжджайте до ДІІТУ, поки сакура не відцвіла, і переконайтеся особисто.
Хлопці, що охороняли японські вишні, ходили туди-сюди, і дивились голодними, але чемними очима на всіх спраглих до краси дівчат. Юнки ставали біля дерев, відставляли ніжки, випинали груди, акцентували увагу на дупці. Клац. Заборонена дія зроблена. 
Нікого не розстріляли.
Яка б це була красива анімешна смерть...


Instagram @deni_look_in


Читати також