Якісна та безпечна косметика CeraVe

Якісна та безпечна косметика CeraVe

Косметика для догляду за шкірою має велике значення у сучасному житті. Екологічний стан, неправильне харчування, постійні стреси призводять до навантаження на здоров’я шкірного покриву обличчя та всього тіла. У такому випадку підтримувати оптимальний баланс корисних елементів та зволоження допоможе косметика Цераве, яка відома в усьому світі. Виробником є американський бренд, що зарекомендував себе як постачальник продукції на основі власної формули.

В чому особливості складу косметики CeraVe?

До каталогу продукції входить доволі багато цікавих для користувачів пропозицій. Це і зволожуючі креми, і засоби для очищення тіла, і продукція для гігієни. Найбільшою гордістю бренду є склад кожного з цих товарів, адже у виробництві компанія змогла відмовитися від шкідливих компонентів, які призводять до алергічної реакції. Основними елементами є:

  1. Кераміди присутні в комбінації трьох форм, є аналог ліпідів. Їхня наявність дозволяє утримувати вологу у структурі дерми.
  2. Гіалуронова кислота. Цей елемент дає змогу притягувати й утримувати природну вологу шкіри. Таким чином, дерма залишається пружною та еластичною, а зморшки не з’являються.
  3. Гліцерин. Його завдання полягає у пом'якшенні шкірних покривів.
  4. Діметикон. Завдяки цьому інгредієнту текстура дерматокосметики робиться надзвичайно зручною для нанесення.
  5. Вітамін B3 відповідає за стан гідроліпідного шару та за створення антивікового ефекту.

Також у складі є холестерол, який забезпечує відновлення захисного шару шкіри, роблячи її гладенькою та м’якою.

Переваги косметики CeraVe

Кожен, хто вже встиг скористатися продуктом цього бренду, зауважив надзвичайну якість і зручність користування, а також відмінний результат. Компанія постачає продукцію у зручному форматі, запакованою в екологічно чисті картонні коробки з індивідуальним маркуванням.

При нанесенні засоби швидко всотуються шкірою, не залишають жирних слідів та не забивають пори. Кожен склад крему, молочка чи лосьйону з керамідами для шкіри розробляється у тісній співпраці з дерматологами. 

Лінійка косметики має пропозиції для всіх типів дерми, забезпечуючи можливість для кожного користувача знайти оптимальний варіант для себе.


Читати також