Керамогранітна плитка в інтер'єрі: як створити стильний та практичний дизайн з використанням сучасних матеріалів

Керамогранітна плитка в інтер'єрі: як створити стильний та практичний дизайн з використанням сучасних матеріалів

Створення сучасного дизайну потребує комплексного підходу й уваги як до естетичних, так і до експлуатаційних характеристик матеріалів, як-от практичність та гігієнічність. Тому одним із найактуальніших у сучасному дизайні оздоблювальних матеріалів є керамограніт плита, яка задовольняє високі запити архітекторів і дизайнерів. 

Це дуже міцний, пожежобезпечний і стійкий до будь-яких пошкоджень натуральний матеріал, який довго зберігає привабливий зовнішній вигляд (за умови правильної експлуатації). Керамограніт плитка практично не вбирає вологу та не схильна до появи грибка. Також на її поверхні не затримуються віруси і бактерії, тому таку плитку часто використовують для облицювання стін у приміщеннях з високими вимогами до гігієнічності: у ванних, санвузлах та на кухні.

Вибір дизайнів керамогранітних плит дуже широкий і задовольнить навіть найвибагливіших клієнтів. Дизайни під мармур, граніт і дерево є найбільш популярними. Ці матеріали широко використовуються сьогодні для оформлення інтер'єру, оскільки додають житлу вишуканості й елітарності. Однак, можна підібрати й однотонні плити, а також зі вставками чи різними візерунками.

Керамограніт

Керамограніт широко застосовується в оформленні інтер'єру. Його використовують для облицювання стін, підлоги, стелі, фасадів меблів, також виготовляють із нього стільниці. До речі, завдяки високій міцності та стійкості до високих температур керамограніт на кухню є кращим, ніж інші матеріали.

Для облицювання стін зазвичай використовують широкоформатний керамограніт. Серед його переваг як облицювального матеріалу є:

  • мінімальна кількість швів;
  • різноманітність варіантів дизайнерського укладання;
  • висока швидкість облицювальних робіт;
  • винятковий зовнішній вигляд.

Керамогранітна плита широкого формату підходить для облицювання великих просторих приміщень із рівними стінами та підлогою. Вона дозволяє створити гладку монолітну поверхню з елегантним дизайном, тож це ідеальне рішення для елітних готелів, ресторанів та офісів великих компаній.

TOPOVI — якісні облицювальні матеріали світових брендів

TOPOVI — ключовий постачальник та офіційний представник в Україні світових виробників облицювальних матеріалів. Завітайте на сайт компанії, щоб ознайомитися з широким асортиментом дизайнів натурального та штучного каменю, керамограніту, HPL, а також переглянути приклади готових виробів з каменю. Для візуалізації дизайну в інтер'єрі доступний спеціальний інструмент на сайті, а за потреби можна відвідати шоурум, який розташований біля метро «Славутич». Компанія пропонує співпрацю дизайнерам та обробникам каменю. Залиште заявку на сайті, щоб стати партнером TOPOVI!


Читати також