Книги про дорослішання від видавництва «Біла Сова». Книга Історії про Пандімуна

Книга Історії про Пандімуна

Видавничий дім «Біла Сова» видає літературу для маленьких і великих мрійників. Беззаперечним хітом видавництва є книга «Історії про Пандімуна», видана у 2021 році. Авторка Крістіна Нгуєн у трьох історіях розповідає читачам про маленьке панденя, котре шукає своє місце у великому світі та вчиться миритися з подіями, на розвиток яких немає впливу.

Панді не приймають інші звірі, проте він знаходить найкращого друга. Він дуже боїться, але рухається у напрямку своєї мрії. Його втрати болючі, однак він вчиться з ними жити. Кожна розповідь про Пандімуна зачіпає непрості теми, в яких важливо розібратися як маленьким, так і дорослим читачам.

Історії про Пандімуна

Перша книга закінчується на позитивній ноті: Панді досягає своєї мети й відчуває щастя. Продовження його пригод з’явилося у найгірший рік для українців, тож авторка Крістіна Нгуєн за допомогою алегорій передає наше сьогодення.

 книга Нові історії про Пандімуна

У другій книзі «Нові історії про Пандімуна» також три історії. Панді продовжує досліджувати життя та шукати відповіді на важливі питання. Його цікавить, що буде з його домівкою після страшної пожежі. Де брати сили, якщо стає дуже страшно? Що насправді є цінним для нього? Зрештою Пандімун розуміє, що дива існують попри темряву навколо. Головне — вірити. А саме цього і вчить читачів головний герой.

Нові історії про Пандімуна

Книги видавництва «Біла Сова» містять елементи доповненої реальності й анімацію. Малюнки «оживають», якщо навести на них камеру смартфона. Для цього треба скористатися спеціальним ефектом на сторінці видавництва в Instagram. Так інтерактивна книга вносить різноманіття у дозвілля всієї родини та перетворює читання у захопливу мандрівку для всіх.

Історії про Пандімуна

«Історії про Пандімуна» потрапили до списку дебютів в українській дитячій літературі за 2021 рік за версією порталу «БараБука». Також ця книга від самого початку виходу є хітом на сайті Yakaboo.

«Нові історії про Пандімуна» ввійшли у добірку від 24 каналу «7 книжок із зимовим настроєм для всієї родини» та до добірки від ТСН про те, які книжки читати з дітьми на канікулах.

Буктрейлер до книги «Історії про Пандімуна»


Читати також