Сонцезахисні окуляри для чоловіків підкреслять ваш образ

Сонцезахисні окуляри для чоловіків підкреслять ваш образ

Головне призначення сонцезахисних окулярів - охорона очей від УФ-променів. Але це не єдина їх функція, відмінно підібрані, вони також доповнюють стиль, вносять в образ частку мужності, повідомляють світові про самодостатність і статус. А в нашій статті поговоримо про окуляри для чоловіків

Які чоловічі сонцезахисні окуляри в моді 2016 році?

З 2016 року наймоднішими і стильними вважаються наступні моделі:

  • З дзеркальними лінзами. Вони були в моді ще влітку 2015 року, але залишаються затребуваними і в 2016. Особливе місце серед них займають дзеркальні авіатори. Цей універсальний аксесуар підходить як молодим хлопцям, так і солідним чоловікам
  • У спортивному стилі. Їх особливістю є наявність прямокутних лінз і принта на спортивну тематику. Підходять для активних чоловіків.
  • З лінзами у формі кола з оправою під Джона Ленонна. Це яскраві інтерпретації популярних колись моделей. Підходять чоловікам з правильними рисами обличчя.
  • Wayfarer. Модель, яка з'явилася в далекому 1950 року і давно стала культовою. Головна її перевага - вона підходить до будь-якого костюма.

Брендові сонцезахисні чоловічі окуляри

Брендові сонцезахисні окуляри, як і інші аксесуари, визначають статус господаря. Їх носять зірки і поліцейські. У них ви відчуєте себе впевнено, якщо вони органічно доповнюють ваш образ. Які ж бренди мають найбільший попит? У ТОП-10 входять:

Prada

Відрізняються креативними стильовими рішеннями. У рейтингу вони впевнено тримають перше місце серед зірок Голлівуду.

Fendi

Сонцезахисні окуляри з темними стеклами для чоловіків, що займаються спортом.

Ray Ban

Цікаві моделі, що базуються на класичному стилі.

George

Дорога статусна марка. Пропонує великий вибір окулярів в класичному стилі, що поєднують європейську елегантність і американську розкутість. Серед елітних брендів за ціною найдемократичніші.

Christian Dior

Окуляри класу люкс, підкреслюють елітний статус власника. Вдало поєднують класику і модерн в своєму дизайні. Виділяються лаконічною формою, дуже вдалим поєднанням кольорів.

Gucci

Комфортні, елегантні, безпечні з дуже якісними лінзами окуляри від Гуччі, завжди в тренді. Є чисто чоловічі моделі і в стилі унісекс. Оправи виконані з ацетату целюлози - сучасного багатошарового листового матеріалу. З його допомогою створюються оригінальні колірні ефекти.

DKNY

Міцні, стильні, зручні, в безободковій, ободковій або полуободковій оправі - ці окуляри технологічно досконалі. Вони дуже популярні серед молоді.

Dolce & Gabbana

Окуляри Дольче Габбана можна побачити на світових зірках, відомих почуттям стилю і бездоганним смаком. У них бездоганне виконання. Ці ексклюзивні аксесуари призначені для людей, впевнених в собі, заможних і незалежних, які знають толк в гарних речах.

Bentley

Цей бренд полюбляють шейхи ОАЕ. Відрізняються тим, що оправи цих окулярів виконуються вручну. За особливим замовленням їх роблять навіть із золота і платини.

Persol

Ці окуляри від компанії Luxottica (Італія) елегантні, стильні і незмінно якісні.


Читати також