День Незалежності у філармонії

Відсвяткувати День Незалежності у філармонії

Ювілейні святкування Дня Незалежності Україні відбуваються по всій території країни. Свою лепту внесла й Львівська обласна філармонія. 24 серпня у стінах філармонії організовано святковий концерт «Міст єднання». Свято музики і краси». У заході візьмуть участь виконавці зі Львова та Донецька.

Організатор «Мосту єднання» Андрій Яцків розповів про символічне братерство сходу і заходу: «Як ніколи нам потрібно об’єднуватися на всіх ланках як суспільного, так і політичного життя. Цей концерт є, як би, підсумком наших всі попередніх проектів, що були на сході країни. Зроблений для того, щоб артисти з усієї країни єдналися, щоби всі переслідувати одну ідею – об’єднати країну з середини».

Львівську частину представлятимуть соліст Львівської опери Петро Радейко, естрадна вокаліста Наталія Марківська, письменник та бард Олесь Дяк. Зі сходу приїдуть учасники шоу талантів «Голос країни» – Олена Діаманді та Дмитро Іващенко. Виступатимуть у Львові співаки вперше.

Такою буде музична частина концерту, а от щодо «краси», що лірично вказана у назві концерту, то її наповнять покази дизайнерських колекцій одягу. Свої роботи продемонструють дизайнера зі Львова Анастасія Василик (етно-одяг «Чичері») та з Донецька Ella Kulikova (TM Kust).


Читати також