«Лапа Допомоги» від фільму «Фокстер і Макс»: турбота про безпритульних тварин Києва

«Лапа Допомоги» від фільму «Фокстер і Макс»: турбота про безпритульних тварин Києва

Суперпес Фокстер, головний герой українського фільму «Фокстер і Макс», разом з мережею магазинів «ФОРА» запрошує усіх небайдужих до участі у благодійному проекті «Лапа Допомоги». Зібрані кошти буде передано на допомогу Київському притулку для тварин «Сіріус».

Для України дуже гостро стоїть проблема безпритульних тварин. Лише у Києві мешкають понад 2,500 бездомних котів і собак. Багато хто з них опинився на вулиці через людську байдужість. Від імені головного героя українського фільму «Фокстер і Макс», пса-супергероя Фокстера, був ініційований благодійний проект «Лапа Допомоги» київському притулку Сіріус.

З 15 серпня до 14 вересня в мережі магазинів «ФОРА» в Києві та області триватиме благодійна акція «Лапа Допомоги» від пса-супергероя Фокстера. Взяти участь у ній зможе кожен власник домашньої тваринки. Для цього потрібно придбати у магазині «ФОРА» будь-який корм для котів чи собак торгової марки «Клуб 4 лапи». 1 гривня з кожної упаковки корму буде перерахована на допомогу тваринам притулку «Сіріус». До речі, притулок щодня дбає про понад 1700 тварин.

«Піклуючись про домашнього улюбленця, ви зможете зробити добру справу і допомогти іншим тваринам. Вони такі ж милі і пухнасті, як наш Фокстер, і заслуговують, щоб їм простягнули лапу допомоги», — поділилися представники фільму «Фокстер і Макс».

Акція діє лише у мережі магазинів «ФОРА» та проводиться за підтримки головного героя українського фантастичного фільму «Фокстер і Макс».

«Фокстер і Макс» - український фантастичний сімейний фільм про пригоди хлопчика та пса-супергероя. За сюжетом, школяр Макс знаходить балончик з нано-фарбами, і малює графіті собаки. Несподівано, намальоване хлопцем графіті оживає і перетворюється в собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати. Режисер стрічки - Анатолій Матешко, прем’єра очікується цієї осені.


Читати також