12-09-2018 Музеи 250

Виставка Барви. Арт-галерея Мануфактура

Виставка Барви. Арт-галерея Мануфактура

16 вересня арт-галерея «Мануфактура» презентує виставку живопису Іляни Ротар-Романчак під яскравою назвою «Барви», що виражає значення кольору в роботі художниці.

До експозиції увійдуть абстрактні композиції, а також флористичні натюрморти і пейзажі. Зображуючи природу, живописець звертається до глядача, даючи волю його уяві в довершенні художнього образу.

Виставка Барви Живопис ляна Ротар-Романчак

Іляна Ротар-Романчак - дочка відомого українського художника Анатолія Ротаря. Батько з дитинства був для неї прикладом для наслідування. Його роботи певним чином вплинули на творчість Іляни. Крім того, понад 5 років тонкощі образотворчого мистецтва художниця опановувала в майстерні художника Михайла Ряснянського.

В даний момент Іляна Ротар-Романчак самодостатній художник зі своїм власним стилем, технікою і сприйняттям навколишнього світу. Основа її живопису - робота з кольором і його поєднаннями. Яскраві полотна автора сповнені експресії та динаміки. Іляна надає перевагу використанню в своїх творіннях чистих кольорів, досягаючи, в такий спосіб, максимального емоційного впливу на глядача.

Завдяки освіті дизайнера, художниці властиве особливе відчуття і баченням простору. Її роботи гармонійно доповнюють і прикрашають будь-який інтер'єр.

Іляна Ротар-Романчак народилася 14 лютого 1981 року в м Ковель. Закінчила Миколаївський гуманітарний університет. Її перші виставки відбулись у рідному Миколаєві та Одесі, а пізніше прийшла популярність не лише в Україні, а й за її межами. Сьогодні роботи художниці знаходяться в приватних колекціях Японії, США, Італії, України та Росії.

Виставка Барви Живопис ляна Ротар-Романчак

Виставка: живопис. Іляна Ротар-Романчак

Виставка триватиме до 16 листопада.

Вхід вільний!

Адреса: Обухівське шосе, 2

Час работи: Щоденно з 11.00 до 20.00

Інформація по тел: +38 (044) 200-9747


Читати також