ТОП виробників побутових кондиціонерів

виробники кондиціонерів

Проблема покупки кондиціонера в літній період стоїть особливо гостро, особливо для тих, хто ніколи цього раніше не робив. Вибір кліматичного обладнання в даний час дуже великий, тому для початку слід зорієнтуватися в цінових категоріях і виробниках. На ринку широко представлені японські, китайські і південнокорейські виробники кондиціонерів, що пропонують продукцію на будь-який гаманець.

Кондиціонери Haier

Кондиціонери Haier вважаються одним з провідних області кліматичного обладнання. Вони реалізовуються в 160 країнах світу. Залежно від встановленої в приміщенні системи електроживлення, можна купити кондиціонер Хаєр, який працює на частоті 50 або 60 Гц.

Ці апарати відрізняються відмінним набором корисних опцій, що підвищують якість роботи техніки. Деякі з них:

  • Автоматичний перезапуск через певний час.
  • Настроюваний режим сну.Технологія Intelligent Airflow, чітко підтримує задану температуру.
  • Іонізатор і зволожувач піклуються про свіжість і чистоту повітря в приміщенні.
  • Безшумний режим роботи і енергоефективність класу «А».
  • А також, в кондиціонерах Haier передбачені додаткові опції, такі як Wi-fi модуль управління і приплив свіжого повітря.

Кондиціонер Haier

Кондиціонери Mitsubishi Electric

Компанія Mitsubishi Electric пропонує широкий асортимент кондиціонерів побутового призначення. Створені із застосуванням передових технологій, наші кліматичні системи здатні вразити не тільки своєю ефективністю і прогресивним дизайном, але і різноманітністю технічних параметрів і функцій. Представлений на сайті каталог кондиціонерів допоможе Вам знайти оптимальне рішення для приміщень будь-якого типу і метражу.

Компанія пропонує апарати з різним типом конструкцій та принципом роботи. Вибір обладнання залежить від площі об'єкта, кількості необхідних функцій і особистих побажань. Виробник готовий запропонувати велику різноманітність моделей, яке дозволить придбати сучасні спліт-системи таких видів:

  • Настінні. Найпопулярніший тип сучасного кондиціонера. Головна особливість - розміщення внутрішнього блоку на стіні. Mitsubishi Electric випускає настінні моделі серіями «Делюкс», «Стандарт», «Класік» та «Дизайн».
  • Підлогові. Ці побутові кондиціонери розміщуються на підлозі і забезпечують найбільш ефективне охолодження приміщень. Стильна і продуктивна модель MFZ-KJ подає повітря через нижню панель, рівномірно розподіляючи її по всій площі.
  • Касетні. Даний вид спліт-систем інтегрується в підвісні стелі і здійснює подачу охолодженого повітря в 4 потоки. Новітні моделі SLZ-KA і MLZ-KA мають привабливий вигляд, компактні габарити і безліччю налаштувань.
  • Канальні. Такі спліт-системи створені для багатокімнатних квартир і будинків. Вони монтуються в конструкцію підвісної стелі і управляються з центрального пульта. Модель SEZ-KD ідеально підходить для приміщень з будь-якою площею і стилем інтер'єру.
  • Мультісистеми. Представлені високопродуктивними побутовими кондиціонерами, що об'єднують в собі декілька зовнішніх і внутрішніх блоків. Вони відрізняються технологічністю, функціональністю і здатністю охолоджувати відразу кілька кімнат.

Кондиціонери Toshiba

Кондиціонери Toshiba

Кондиціонер Toshiba - це один із величних втілень ідеї творця клімату. Спліт-системи Toshiba RAS - самі тихі, економічні та довершені.Не має аналогів за своєю ефективністю очищення Daiseikai робить ці моделі кращими для умов з поганою екологією.

Значення японської корпорації в світі кондиціонування важко переоцінити. Саме Toshiba зробила їх такими, якими ми звикли бачити їх сьогодні. Хоча сам факт винаходу охолоджуючого повітря пристрою належить американцеві Уиллису Карріер, все інше в образі сучасного регулятора клімату - це вплив Тошиба.

Кондиціонери LG Mega Plus

Кондиціонери LG Mega Plus - сучасні настінні інверторні спліт-системи, які відмінно підходять для використання в житлових кімнатах і офісах. Серія включає п'ять типорозмірів спліт-систем з потужністю від 2 до 6.4 кВт. Рівень шуму не перевищує 19 дБ. Технологія «Jet Cool» забезпечує комфортне охолодження приміщення протягом п'яти хвилин. Ефективне очищення і іонізація повітря, активний контроль продуктивності і енергоспоживання, простий і швидкий монтаж, компактні розміри, стильний дизайн. Мають безліч режимів роботи і функцій, таких як самодіагностика, таймер, Авторозморожування, автозапуск і ін.


Читати також