Виставка «Як компенсація нам, проте, залишається кохання»

Виставка «Як компенсація нам, проте, залишається кохання». Сергій Савченко та Каміла Беднарська. Галерея Зелена канапа 2020

Сергій Савченко та Каміла Беднарська. „Як компенсація нам, проте, залишається кохання”. 25 вересня – 18 жовтня 2020 року.

Вже 25 вересня в Savchenko Gallery в Гданську та паралельно у той самий час у галереї «Зелена Канапа» відбудеться новий візуальний діалог та спеціальний проєкт Каміли Беднарської та Сергія Савченка: «Як компенсація нам, проте, залишається кохання..."

Назва проєкту – парафраз цитати французького письменника Мішеля Уельбека з роману «Елементарні частинки» . Художники продовжують досліджувати і розвивати тематику, над котpою працювали у своїх попередніх спільних проектах ( Київ-2017 , Новиця 2015).

Це тема інтимної сутності людини , її особливий спосіб співіснування у агресивному світі гіперактивного Еґо, надпрогресивних цінностей та на цьому тлі зростаючої суспільної фрустрації.

Участь Каміли Беднарської – супер-талановитої художниці з Жешова в нашій галереї, безперечно, особлива подія, з статусом міжнародної виставки і прецендентом культурного обміну такого рідкісного в цей час закритих кордонів.

Окрім живопису та відео Сергія Савченка, Каміла представить свій оригінальний колаж з артефактів зібраних під час арт резиденції.

Запрошуємо усіх наших щирих друзів, гостей та шанувальників.


Читати також