Як мобільні додатки вирішують ваші бізнес-завдання?

мобільні додатки

Сучасний бізнес тотально занурився в “онлайн”, і спроба обійти цю площину — це великі втрати в прибутку. Якщо у вас є власний сайт, соціальні мережі та, особливо, мобільний додаток — то це дуже зручно для користувача. Він будет приходити до вас за комфортом та простим інтерфейсом; він може стати адвокатом бренда чи хоча б постійним клієнтом. Розробка мобільних додатків для бізнеса — це один з найбільш дієвих методів просування бізнеса в інтернеті. Ми дізналися від маркетологів компанії Brander, навіщо бізнесу потрібні мобільні додатки, та для яких цілей вони слугують.

Лідогенерація

Це не головна мета, та відчуєте ви перші результати в цій площині не відразу. Однак, розробка мобільного додатку здатна оптимізувати лідогенерацію. По перше, збільшиться активність “сарафанного радіо”. Користувачі додатка побачать, що ви турбуєтесь про клієнтів; вони будуть замовляти ваші послуги під час прогулянок та вечірок з друзями. Коли їх питають “що ти робиш?”, вони можуть розповісти, та оголосити назву вашої компанії.

Мобільні додатки також відображаються в онлайн-магазинах додатків. Зазвичай українці користуються App Store та Google Play Market. Перший випадок, якщо ми кажемо про власників гаджетів Apple. Другий — стосовно операційної системи Android. Під час “серфінгу” люди просто можуть знайти ваш додаток, та спробують звернутися до вас за певною послугою.

Лояльність аудиторії

Знайти та зацікавити потенційних покупців — це лише півсправи. Далі потрібно забезпечити лідів зручним інтерфейсом для онлайн-покупок. Мобільний додаток підходить для цього якнайкраще, бо більшість людей вже звикли щось купувати через мобільні телефони. Для “мобільного шопінгу” зручнішим буде додаток, а не серфінг по сайтам.

Коли користувачу зручно — він вас поважає. Для нього простіше та приємнише звернутися до вас, ніж шукати якусь ще компанію з подібним спектром послуг. Тобто, зручний сервіс — це шлях до лояльності аудиторії. А лояльність аудиторії знижує вартість лідогенерації. Ви зможете менше грошей витрачати на рекламу, і більше — на вдосконалення контенту, новий функціонал та інші переваги.

Збільшення показників конверсії

Коли лід заходить на ваш сайт з телефону, то є велика вірогідність того, що він так и не дійде до цільової дії. Йому буде незручно, і він вирішить придбати щось пізніше. Скоріш за все, цю покупку він буде вже робити в іншому місці. Не слід доводити до таких зайвих втрат клієнтської уваги. Зробіть мобільний додаток для бізнесу, та охоплюйте найбільше аудиторию. Це швидко дасть перші результати: конверсійні показники збільшаться, а разом з ними — ваш доход.


Читати також