Установка вхідних металевих дверей в газобетон

Установка вхідних металевих дверей

Технологія установки вхідних металевих дверей в газобетон дещо відрізняється від класичного методу монтажу подібних конструкцій. Це пов'язано зі специфічними якостями матеріалів, з яких виконано виріб і споруджено будинок. Газобетон - досить крихкий будматеріал. При неправильному монтажі експлуатаційний період двері значно зменшується. Тому фахівці рекомендують встановлювати неширокі моделі з металу, і монтувати за допомогою додаткових кріплень. Купити високоякісні двері вхідні можливо в інтернет-магазині Альберо.

Як проводиться монтаж металевих дверей

Монтаж металевих вхідних дверей в будівлях з газоблоків проводиться одним з трьох найбільш поширених способів:

  • встановлюють на спеціальні розпірні або хімічні анкери;
  • кріплять до дерев'яної обв'язки прорізу;
  • приварюють до зварного металевого каркасу.

Найбільш надійну фіксацію конструкції можна забезпечити тільки за допомогою металевих елементів, які закладаються в проемние ділянки ще під час будівельних робіт. Установка дверей в приватному будинку - справа не важка, але вимагає підвищеної уваги і знання нюансів монтажу. Особливо це стосується вузлів кріплення, від яких залежить довгостроковість і коректність експлуатації двері. Не варто економити на таких роботах, щоб в подальшому не виконувати їх повторно. Правильно встановлена дверна конструкція буде надійно захищати житло від сторонніх людей.

Де купити металеві двері високої якості

Підібрати і замовити недорогий залізний варіант квартирних або вуличних вхідних дверей, які відповідають стандартам якості можливо в компанії Альберо. В онлайн-каталозі можна забронювати потрібну модель, з доставкою по містах України. Компанія пропонує широкий вибір наступних дверей:

  • вуличних вхідних;
  • квартирних вхідних;
  • міжкімнатних;
  • протипожежних.

Оформлення замовлення у виробника гарантує швидку доставку. Великий асортимент моделей дозволить підібрати оптимальний варіант для будь-якого стилю. Наявність дверей в одному дизайні як для входу в житлове приміщення, так і міжкімнатні моделі допоможуть створити цілісний і завершений інтер'єр. Одночасна покупка дверей для входу і кімнат всередині дозволить заощадити гроші на доставці, прискорити ремонт.


Читати також